• Θεματικές Ενότητες
 • 03092018


  Σε αυτό το αφιέρωμα θα βάλω τις 10 πιο sexy εμφανίσεις που έχει κάνει η Δέσποινα on stage κατά την άποψη μου. Λίγο δύσκολο να διαλέξω μόνο 10 γιατί είναι πολλές. Προσπάθησα να διαλέξω τις καλύτερες.

  10) Mad VMA 2012
  Μια από τις πιο αγαπημένες εμφανίσεις της Δέσποινας στα βραβεία. Παρουσίασε ένα medley του τότε καινούριου δίσκου της "Άλλαξα". Φορώντας ένα άσπρο φόρεμα και την εντυπωσιακή της σκηνική παρουσία το αποτέλεσμα ήταν φυσικά άψογο!
 • 21022018
  Το παρόν θέμα δεν απαίτησε ιδιαίτερη έρευνα ή πληροφορίες τις οποιες θα μπορούσαν να θυμούνται λίγοι λόγω εποχής. Συνδυασμό Wikipedia, youtube και καλή θέληση από συμφορουμίτες για την παραχώρηση υλικού τους χρειάστηκαν για να γίνει μια απλή αναφορά / καταγραφή των live εμφανισεων σε νυχτερινά κέντρα αλλά και συναυλιακούς χώρους της Δεσποινας από το ξεκίνημά της ως σήμερα.

  Η αρχή για όλο αυτο το μουσικό ταξίδι της Δέσποινας έγινε εντελώς τυχαία όταν επισκέφτηκε σαν...
 • 09012018

  Κάποια πράγματα θεωρούνται δεδομένα.Οπως ότι τη μέτρηση των Views στο youtube ακολουθεί η μέτρηση των plays της δισκογραφίας της Δέσποινας στο Spotify.Έχουμε και λέμε:

  CD Γέλα μου: 108.800  Γέλα μου:  22.000
  Απόψε κλαίει ο ουρανός:...
 • 07012018

  Αργησα λίγο φέτος να το ποστάρω, αλλά τελικά τα κατάφερα. Για 4η συνεχόμενη χρονιά σας ενημερώνω για τις προβολές που συγκεντρώνει η δισκογραφία της Δέσποινας στο  youtube.

  Για να βγουν τα αποτελέσματα προσμετρήθηκαν:
  1. Τα βιντεο που εμπεριέχουν τα τραγούδια όπως ακριβώς υπάρχουν στις επίσημες κυκλοφορίες τους.Δηλαδή δεν προσμετρήθηκαν ερασιτεχνικά  βιντεο από συναυλίες,κεντρα κλπ καθως επίσης βιντεο που λείπει μεγαλο μέρος του τραγουδιού.
  2. Τα βίντεο με περισσότερα...
 • 05122017


  Και μέσα στο αφιέρωμα για τις "Δέκα εντολές" κάνουμε μια παρένθεση για ένα άλλο αφιέρωμα, για το δίσκο "10 Χ.Μ.". 

  "10 Χρόνια Μαζί" είναι ο τίτλος του 7ου άλμπουμ της Δέσποινας Βανδή. Το concept του δίσκου είναι τα γενέθλια των δέκα χρόνων συνεργασίας της Δέσποινας με τον δημιουργό και παραγωγό Φοίβο.

  O δίσκος περιέχει 3 CD με 15 καινούρια τραγούδια και 13 remixes από παλιότερες επιτυχίες του διδύμου. και την αγγλική έκδοση του "Σήμερα" (C'est La Vie) και το
 • 06102017

  Πέμπτη 6 Οκτωβρίου... η ημέρα που περιμέναμε ένα χρόνο! Κυκλοφορεί ο πολυσυλλεκτικός δίσκος της Δέσποινα Βανδή με τίτλο "Αυτή είναι η διαφορά μας"! Ένας δίσκος που συζητήθηκε πολύ! Μετά τον επιτυχημένο "Δε με σταμάτησες" η Δέσποινα βγάζει ένα δίσκο διαφορετικού στυλ αφού περιέχει τραγούδια όλων των ειδών! Θεωρείται από τις πιο ολοκληρωμένες δουλειές που έβγαλε η Δέσποινα.
  Οι δημιουργοί του δίσκου; Πολλοί! Τα τραγούδια τους στη Δέσποινα εμπιστεύτηκαν η Όλγα Βλαχοπούλου, ο Βασίλης Γαβριηλίδης,...
 • 27042017
  LeonidasΣχόλια: 10Αναγνώσεις: 1086


  Παρασκευή 27 Απριλίου 2012. Ο νέος δίσκος της Δέσποινας Βανδή είναι γεγονός! Δύο χρόνια μετά την εμπορική επιτυχία του δίσκου της ‘’C’est la vie’’ η Δέσποινα ‘’Άλλαξε’’ και κυκλοφορεί τον τελευταίο δίσκο της με τον δημιουργό και παραγωγό Φοίβο. Ο δίσκος κυκλοφορεί και σε άλλες χώρες όπως στη Βουλγαρία.

  Ο δίσκος περιέχει 12 κομμάτια με την υπογραφή των :Φοίβος, Ελένη Γιαννατσούλια, Όλγα Βλαχοπούλου, Βαγγέλης Κωνσταντινίδης , Γαβρίλης Μώσας.

 • 26122016
  Αισίως φτάνουμε στην 3η  χρονιά καταμέτρησης των προβολών της δισκογραφιας της Δέσποινας στο youtube. Με άλλα λόγια έφτασε η εποχή που για κάποιες μερες καίω τον εγκέφαλό μου. Laughing

  Για να βγουν τα αποτελέσματα προσμετρήθηκαν:
  1. Τα βιντεο που εμπεριέχουν τα τραγούδια όπως ακριβώς υπάρχουν στις επίσημες κυκλοφορίες τους.Δηλαδή δεν προσμετρήθηκαν ερασιτεχνικά  βιντεο από συναυλίες,κεντρα κλπ καθως επίσης βιντεο που λείπει μεγαλο μέρος του τραγουδιού.
  2. Τα βίντεο με περισσότερα...
 • 26122016
  Όπως ξεκίνησα το 2014 να καταμετρώ τις προβολές της δισκογραφίας της Δέσποινας στο Youtube (θα ενημερωθείτε σύντομα σχετικά με την φετινή καταμέτρηση), έτσι αποφάσισα να πράξω το ίδιο πέρυσι σε μια άλλη μουσική πλατφόρμα που κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος στις μουσικές προτιμήσεις του κοινού.Το Spotify.

  Είναι η 2η χρονιά λοιπόν, που στο τέλος του έτους καταμετρώ και παραθέτω τι plays έχει η Δέσποινα στο Spotify ανα δίσκο, συγκεντρωτικά, σε φθίνουσα σειρά τους δίσκους από αυτόν με τα περισσότερα plays σε αυτόν με τα λιγότερα, τι...
 • 22122016

  Το καλοκαίρι του 2014, η Δέσποινα αποχωρεί από τη δισκογραφική εταιρία Spicy και επακολουθεί η διακοπή της πολυετούς συνεργασίας της με το Φοίβο. Επιστρέφει στην "αγκαλιά της Heaven" όπως χαρακτηριστικά δήλωσε-και όχι αδίκως, αφού εκεί έχει γνώρισε τις μεγάλες της δόξες-, τη Τρίτη 3 Ιουνίου, υπογράφοντας συμβόλαιο με τη δισκογραφική εταιρία για τα επόμενα τρία χρόνια.Ένας νέος κύκλος άνοιξε για τη καριέρα της.


 • 17122016


  Το φθινόπωρο του 2001 η Δέσποινα και ο Φοίβος υπέγραψαν συμβόλαιο με την νέα τότε δισκογραφική Heaven Music του ομίλου Ant1.
  Ο δίσκος είναι μέχρι και σήμερα ο εμπορικότερος δίσκος της Δέσποινας και πούλησε συνολικά 400.000 αντίτυπα ( διπλές πωλήσεις) και έγινε 4Χ πλατινένιος σε 11 μέρες! Πολλά από τα τραγούδια του έγιναν επιτυχίες όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε άλλες χώρες όπως η Τουρκία και ο Λίβανος. Το ''Γεια'' έδωσε στη Δέσποινα...
 • 24102016
  Δε με σταμάτησες, Αυτή είναι η διαφορά μας. Δύο δίσκοι ορόσημο για τη Δέσποινα. Αντικειμενικά, οι πιο ώριμοι, προσεγμένοι και κατασταλαγμένοι δίσκοι της καριέρας της.Τόσο δισκογραφικά, αλλά και ερμηνευτικά. Η "Μετά Φοίβου" εποχή, λοιπόν και η επιστροφή της στη Heaven Music. Δύο αλλαγές που έκαναν τη Δέσποινα να αλλάξει αμετάκλητα, σαν τραγουδίστρια. Με μοναδικό κριτήριο το συναίσθημα πλέον, και όχι τη διαίσθηση του σουξέ, επιλέγει τα τραγούδια και δημιουργεί μια δισκογραφική δουλειά, με πολύ αγάπη και όρεξη.Στους δύο αυτούς δίσκους συμμετέχουν...
 • 07092016

  COME ALONG NOW


  Και κάπου εδώ φτάνουμε στο 3ο και τελευταίο “μεγάλο” διεθνές single της Δέσποινας. Δημιουργήθηκε για χάρη της Coca Cola η οποία ήταν επίσημη χορηγός των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας 2004 με σκοπό να παίζει κατα τη διάρκεια των αγώνων σαν soundtrack στις διαφημίσεις της παγκοσμίως.
 • 07092016

  OPA OPA


  Κι ενώ το Gia κάνει ακόμη την πορεια του,η Δέσποινα και η ομάδα της αποφασίζουν να βγάλουν το επόμενο single άμεσα ώστε να εκμεταλλευτούν την επιτυχία του πρώτου.Κι εδώ έρχεται η έκπληξη.Επιλέγεται μια διασκευή του Ωπα Ωπα του Γ. Αλκαίου, σε πρώτη εκτέλεση Ν. Σφακιανάκη και δεύτερη των Antique, σε αγγλικό στίχο. Οχι Φοίβος. Αυτό κι αν είναι είδηση. 'Ισως ήθελαν να τονίσουν ακόμη περισσότερο την προέλευση της Δέσποινας με...
 • 07092016
  Σκέφτηκα και είπα να γράψω τραγούδια που θα ήθελα να ακούσω όταν δω την Δέσποινα κάποια στιγμή ( αργεί αυτή η στιγμή dvtears ). Τραγούδια δικά της αλλά και από άλλους καλλιτέχνες!! Από δικά της τραγούδια θα ήθελα πάρα πολύ τα εξής:

  ''Ούτε ένα ευχαριστώ'' Γενικά αυτό το κομμάτι το λατρεύω από πολύ μικρός!! 007 Θα ήθελα πολύ να το ακούσω Live όταν κάποια στιγμή έρθει Λάρισα!!

 • 31082016
  Αφιέρωμα-Έρευνα
  LiakomanΣχόλια: 35Αναγνώσεις: 10228

  2003-2004: Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑ


  Σε αυτό το άρθρο θα κάνω μια προσπάθεια να καταγράψω από διάφορα στοιχεία που έχω βρει, την πορεία της Δέσποινας και των τραγουδιών της στο εξωτερικό τη διετία 2003-2004.Τα στοιχεία που θα παραθέσω, δεν αποτελούν δική μου ιδιοκτησία, αλλά είναι πληροφορίες από wikipedia, forums της εποχής και φυσικά youtube.

  Πριν φτάσω όμως στη συγκεκριμένη χρονική περίοδο όπου υπήρξε και το peak της διεθνούς της επιτυχίας, αξίζει να κάνω 2 αναφορές.

  1.  Πρώτη αξιοσημείωτη αναφορά είναι η απονομή του...
 • 22082016
  Αφιέρωμα
  LeonidasΣχόλια: 6Αναγνώσεις: 497
  Σε αυτό το αφιέρωμα γράφω για τα πέντε καλύτερα άλμπουμς που έχει βγάλει η Δέσποινα όλα αυτά τα χρόνια που θεωρώ εγώ.


  5) ''Γέλα Μου'' Ο πρώτος δίσκος της φυσικά και είναι από τους πιο αγαπημένους μου!! Ο δίσκος κυκλοφόρησε το 1994.  4) ''Γεια'' Ο εμπορικότερος δίσκος της Δέσποινας είναι ένας από τους καλύτερους!! 24 μεγάλες και διαχρονικές επιτυχίες που όλα τα τραγούδια έχουν ξεχωρίσει!! Ο δίσκος κυκλοφόρησε το 2001.

 • 22072016
  Μιας και το φόρουμ δεν έχει ετοιμάσει κάτι για τα γενέθλια της-Ίσως και αυτά είναι ξεπερασμένα τώρα- ετοίμασα εγώ ένα μικρό άρθρο στο δικό μου blog με ένα slide με μερικές στιγμές με τη Δέσποινα(Την απονομή στα W.M.A δεν την έβαλα γιατί είναι από μόνη της έντονη στιγμή και δεν αναφέρεται έτσι απλά σε ένα slide Laughing ) και είπα να το βάλω στο Vandicted Blog,-μιας και μιλάμε για blog και είναι αρθρο -
  http://despinavandifan.blogspot.gr/2016/07/2271969-2272016.html?spref=fb...
 • 15072016
  Τα remix-δηλαδή μια διαφορετική εκτέλεση του κομματιού- που έχουν γίνει για τα τραγούδια της Δέσποινας Βανδή από διάσημους αλλά και ερασιτέχνες Dj είναι άπειρα. Σκέφτηκα να σας παρουσιάσω εδώ για αρχή ως blogger τα πιο διάσημα αλλά και τα πιο επιτυχημένα.
  Ας αρχίσουμε με διάφορα remix του γνωστού σε όλο τον κόσμο πλέον Γειά

 • 14072016
  Μέσα στα 22 χρόνια καριέρας της Δέσποινας έχει ερμηνεύσει και πολλά ντουέτα με άλλους διάσημους καλλιτέχνες!! Ας τα δούμε ένα-ένα.

  1) ''Το αδιέξοδο'' Το πρώτο ντουέτο της Δέσποινας Βανδή που κυκλοφόρησε στο πρώτο της δίσκο ''Γέλα μου'' είναι μαζί με το Γιάννη Πάριο.  
  Μουσική-στίχοι: Βασίλης Καρράς  2) ''Κατάλληλες προϋποθέσεις'' Λίγα χρόνια μετά όταν η Δέσποινα ξεκίνησε να συνεργάζεται με τον Φοίβο έκανε...
 • 13072016
  Προσέγγιση φλέγοντος θέματος
  LiakomanΣχόλια: 31Αναγνώσεις: 2522
  Η πιο σωστή και ακριβής απάντηση είναι “δε ξέρουμε”. Μα καλά, είναι σοβαρή απάντηση τώρα αυτή θα μου πείτε.Είναι, δεν είναι,αυτή είναι η μόνη αλήθεια.Μόνο υποθέσεις και λογικά συμπεράσματα μπορούμε να βγάλουμε για τούτο το φλέγον ζήτημα καθώς όσες πληροφορίες υπάρχουν, βασίζονται είτε σε αρχαία στοιχεία που έχουν να ανανεωθούν πολλά χρόνια,είτε σε πωλήσεις που αφορούν τοποθετήσεις και όχι φυσικό αριθμό δίσκων που κατέληξαν στα χέρια του μουσικόφιλου κοινού, είτε σε ανεπίσημες πληροφορίες.Και έτσι να έχει το πράγμα,πόσοι είναι αυτοί οι δίσκοι αθροιστικά σε αυτά τα 22...
 • 13072016
  Πρώτο μου post στο blog και ξεκινάω με καλοκαιρινά τραγούδια που έχει ερμηνεύσει η Δέσποινα μιας και είμαστε μέσα στο καλοκαίρι!!

  1) ''Όλα Αλλάζουν'' Το τραγούδι που κυκλοφόρησε το καλοκαίρι του 2014 και κυκλοφόρησε και στον τελευταίο της δίσκο ''Δε Με Σταμάτησες'' είναι ένα από τα καλοκαιρινά hit της Δέσποινας!!
  Μουσική: Δημήτρης Κοντόπουλος
  Στίχοι: Βίκυ Γεροθόδωρου
  2) ''Το Νησί'' Το τραγούδι...
 • 17032016
  Η ιστορία της Δέσποινας στα βραβεία του MAD
  andrikΣχόλια: 52Αναγνώσεις: 3422
  Πάμε να τα δούμε χρονιά by χρονιά!!! Πόσα κέρδισε, ποσά έχασε, τι εμφανίσεις έκανε!

  VMA 2005


  H πρωτη εμφανιση εγινε στα MAD VMA 2005!


  Το 2005 λοιπον, κερδισε τα εξης βραβεια:

  Καλλιτέχνης της χρονιάς - Δεσποινα Bανδη
  Fashion icon σε βίντεο κλιπ -Δεσποινα Bανδη
  Καλύτερο βίντεο κλιπ σύγχρονης λαϊκής μουσικής
  -Happy End,Δεσποινa Bανδη!


Χρήστες συνδεδεμένοι στο forum: Κανένας

Συντονιστής

Moderators

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή

Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

 • Υπάρχουν νέες δημοσιεύσειςΥπάρχουν νέες δημοσιεύσεις
 • Υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Δημοφιλές ]Υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Δημοφιλές ]
 • Υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Κλειδωμένο ]Υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Κλειδωμένο ]
 • Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσειςΔεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις
 • Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Δημοφιλές ]Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Δημοφιλές ]
 • Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Κλειδωμένο ]Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Κλειδωμένο ]
 • Top Top
 • Pinned Pinned
 • Γενική ΑνακοίνωσηΓενική Ανακοίνωση