Me & The Artist
- oberlinaPlatinum Member
Απ: Me & The Artist
Σε πιστεύουμε γλυκιε μου μην χτυπιέσαιFilippos έγραψε:Εμένα είναι από τις αγαπημένες μου πάντως. Είναι και στις top 10 most streamed artists μου.oberlina έγραψε:Μου φαίνεται πρέπει να αρχίσω να κάνω μαθήματα Avril 101 γιατί πολύ underrated την έχετε μου φαίνεται…ChristosSav έγραψε:Ευτυχώς με χωρισε
Αρέσει στον χρήστη Filippos
- FilipposPlatinum Member
Me & Despina
Fan της Δέσποινας από:
Αγαπημένο τραγούδι: Θέλω Να Σε Δω
Αγαπημένος δίσκος: Γεια
oberlina έγραψε:Σε πιστεύουμε γλυκιε μου μην χτυπιέσαιFilippos έγραψε:Εμένα είναι από τις αγαπημένες μου πάντως. Είναι και στις top 10 most streamed artists μου.oberlina έγραψε:Μου φαίνεται πρέπει να αρχίσω να κάνω μαθήματα Avril 101 γιατί πολύ underrated την έχετε μου φαίνεται…ChristosSav έγραψε:Ευτυχώς με χωρισε
Διαφωνεί ο χρήστης oberlina
Αρέσει στους χρήστες Leonidas, Filippos, Steliosg και ChristosSav
Filippos έγραψε:@oberlina Jennifer Lopez
Ήταν αυτό που λέμε της γενιάς μου αλλά ποτε δεν ήταν από τις αγαπημένες μου μικρή. Θυμάμαι μια μέρα χάζευα MTV και έπαιζε το βίντεο του Ain’t it funny και με ρώτησε ο θείος μου αν μου αρέσει η Jennifer Lopez και ενώ ξεκάθαρα μου άρεσε αυτό που έβλεπα το έπαιξα κουλ και είπα όχι
Θυμάμαι τις ταινίες της να παίζουν στην τιβι και να μου αρέσουν. Την πρώτη μουσική της στιγμή που θυμάμαι μετά από αυτά είναι το on the floor. Εκεί την έμαθα νομίζω για τα καλά και άρχισα να την ακολουθώ κάπως μουσικα. Κάποιες φορές την βρίσκω πολύ προσποιητή ως image και κάποιες άλλες πολύ αληθινή. Με μπερδεύει αρκετά. Πάντως είναι από τις συμπάθειες μου.
Αρέσει στον χρήστη Kostas_1
- ChristosSavSilver Member
Me & Despina
Fan της Δέσποινας από:
Αγαπημένο τραγούδι:
Αγαπημένος δίσκος: Προφητείες
Πριν λίγες μέρες βρέθηκα στο fb και έκανα το λάθος να πάω πίσω στο χρονολόγιο.. πολύυυ πίσω. Το τι έγραφα θεε μου.. πέθανα στο γέλιο.oberlina έγραψε:Steliosg έγραψε:@oberlina & Taylor Swift
Πφφφ... μια ψυχή που είναι να βγει ας βγει.
Την Τέιλορ την παρακολουθώ και την γνωρίζω μουσικά από το Fearless. Ήταν ένα country teen act της εποχής που το άκουγα και μου άρεσε. Συναναστρεφόταν κιόλας με αρκετά άλλα teen acts που ήμουν φαν (Justin Bieber, Selena, Demi, Jonas Brothers).
Οι πρώτες μου επαφές με τον χαρακτήρα της και το χιούμορ της ήταν σε αυτά τα βίντεο...
- Σπόιλερ:
Να τονίσω ότι τότε ήμουν φαν των Jonas Brothers και ο Joe Jonas ήταν ο αγαπημένος μου.. είχα μεγάλο crush (αφίσες του στο δωμάτιο κτλ). Αλλά για κάποιο λόγο ποτέ δεν αντιπάθησα την Τέιλορ τότε ενώ ξεκάθαρα τον είχε ξεφτιλίσει και ήταν πολύ petty η συμπεριφορά της Όπως και στο δράμα που είχε γίνει με Selena + Demi και κατηγορούσαν θυμάμαι τότε την Taylor ότι τις χώρισε. Φοβερά teen δράματα της εποχής που έχουν προσφέρει αρκετές iconic κατινίστικες στιγμές
- How's selena?
- Ask taylor
- Σπόιλερ:
looking back σε όλα αυτά καταλαβαίνω το πόσο τοξικότητα έχει φέρει το stan twitter στα πάντα... και πως έχουν επηρεάσει και εμένα χωρίς να το καταλάβω. Τότε γινόντουσαν όλα αυτά και εγώ απλά τους "αγαπούσα" όλους... δεν με ενδιέφερε να πάρω κάποια θέση. Στήριζα την μουσική όλων επειδή απλά μου άρεσε. Και αυτό είναι το point εν τέλη. Καλό είναι να μην το ξεχνάμε.
Μουσικά την άκουγα ως casual listener και έβλεπα τα βίντεο της χωρίς να ακούσω άλμπουμ μέχρι το Speak Now. Το Red ήταν το πρώτο της άλμπουμ που άκουσα ολόκληρο. Αφορμή στάθηκε αυτή η εμφάνιση στα Grammy. Περίμενα να πει κάποιο από τα γνωστά που σάρωναν... και βγαίνει και λέει αυτό το παντελώς άγνωστο κομμάτι. Και ακούω τους στίχους και είμαι σε φάση "ΜΑΛΑΚΑ ΤΙ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ Η ΤΥΠΙΣΣΑ"
" you call me up again just to break me like a promise
So casually cruel in the name of being honest"
Βάζω lyric video του τραγουδιού και σοκ. Ακούω το Red και παθαίνω εμμονή με Treacherous, State of Grace, Holy Ground και γενικά το άλμπουμ.
Αρχίζω να βλέπω τα live της και να ακούω τα παλιά της άλμπουμ.
- Σπόιλερ:
Αγαπημένο live του Red
Χωρίς να προλάβω να πάρω ανάσα, σε σχεδόν χρόνο σκάει το 1989. Το promo που είχε γίνει για αυτό το άλμπουμ είναι masterclass. Τότε ήταν και η περίοδος που ήταν το πιο γνωστό αστείο στην Αμερική το να λες "Μην βγεις με την Τειλορ Σουιφτ γιατι θα γράψει τραγούδι για εσένα" αλλά ταυτόχρονα αυτό σήμαινε ότι σαν καλλιτέχνης γινόταν mainstream και έπαιρνε σταδιακά αρκετή αναγνώριση. Εγώ τότε ήμουν στην πολύ Swiftie era μου και πως θα γινόταν να μην ήμουν; Η Τειλορ είχε κάνει tumblr και απαντούσε στους φανς, είχαμε inside jokes "no it's becky", η λάμπα που ήταν "bae", "thexy" κτλ., καλούσε τους fans στο σπίτι της για να ακούσουν το άλμπουμ πριν βγει, τους έκανε μπισκότα και μετά έβγαιναν φοβερές φωτογραφίες και ιστορίες από όλα αυτά. Γενικά ήταν μια era που η Τέιλορ είχε προσφέρει απίστευτα αστείο και meme worthy υλικό.
- Σπόιλερ:
Το collapse που ήταν αυτό το cover όταν είχε βγει
Στο δράμα που ακολούθησε με KimK/Kanye δεν πολύ ασχολήθηκα να πω την αλήθεια. Μου φαινόταν αστείο και εντελώς παράλογο. Ένα μάτσο internet nobodies να της κάνουν επίθεση εξαιτίας δυο τρασανθρώπων. Thank you next. Δεν φοβήθηκα ποτέ για την καριέρα της και αν θα μπορέσει να κάνει κάποιο comeback. Ναι, επικρατούσε μια τοξικότητα αλλά πάντα επιλέγω να πιστέψω το λογικό και το σωστό και όχι όποιον φωνάζει περισσότερο. Τα train hates τέτοιου τύπου δεν με απασχολούν ποτέ. Για το comeback στο Reputation ήμουν ενθουσιασμένη αλλά όταν βγήκε δεν μου άρεσε ιδιαίτερα. Ποτέ δεν μου κόλλησε αυτό το image και στυλ στην Τειλορ. Μου φαινόταν απλά ξένο πάνω της. Άκουσα κάποια τραγούδια από αυτό το άλμπουμ αλλά καμία σχέση με το πόσο είχα ακούσει τα προηγούμενα της. Μετά ακολούθησε το Lover και ήμουν μια από τα ίδια. Δεν τρελάθηκα. \
Το Folklore μου τράβηξε και πάλι την προσοχή αλλά μόλις βγήκε το evermore κάπως χάθηκα. Let us breathe woman! Από το Lover και μετά την έχασα.. απλά δεν προλάβαινα να κάνω keep up μαζί της και να αφομοιώνω τις κυκλοφορίες της. Το να είσαι swiftie έγινε "full time job" και απαιτεί απόλυτη προσήλωση στην μουσική της χωρίς να αφήνει χώρο για να ακούς άλλους καλλιτέχνες. Και συγγνώμη αλλά δεν μπορώ να της το δώσω αυτό. Ειλικρινά το λέω ότι ακόμα αφομοιώνω ως ακροατής το folkmore.
Όλη αυτή η φρενίτιδα που έχει γίνει δεν μου αρέσει ιδιαίτερα και θεωρώ ότι κάπως την μειώνει και καλλιτεχνικά αυτή η υπερβολή. Ωστόσο, χαίρομαι και την καμαρώνω πολύ που έχει φτάσει σε τέτοιο peak και δημοφιλία. Από μια απόσταση πλέον, καθώς νιώθω ότι αυτό το fan base δεν έχει πια χώρο για εμένα, ακούω την μουσική της με πολύ αγάπη.
Ήμουν βέβαια και παιδάκι και από τους πρώτους χρήστες του fb
Ξεκινάμε λοιπόν...
2010
Το πράγμα άρχιζε και ζεσταινόταν...
και από ότι καταλαβαίνω χώριζα με το πρώτο μου αγόρι
ΚΑΙ με hot takes στα σχόλια
Αρέσει στους χρήστες kinop, Leonidas, Filippos, Steliosg και ChristosSav
- Kostas_1Platinum Member
Me & Despina
Fan της Δέσποινας από: 2008
Αγαπημένο τραγούδι:
Αρέσει στους χρήστες Steliosg και oberlina
Αρέσει στους χρήστες Kostas_1 και Filippos
- FilipposPlatinum Member
Me & Despina
Fan της Δέσποινας από:
Αγαπημένο τραγούδι: Θέλω Να Σε Δω
Ήσουν swiftie από πολύ νωρίς, πριν γίνει μόδα.
Αρέσει στον χρήστη oberlina
Filippos έγραψε:ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ αγαπάμε μικρή Oberlina.
Δυστυχώς ήμουν από τους πρώτους που κόλλησα
Me & Despina
Fan της Δέσποινας από:
Αγαπημένο τραγούδι:
Αρέσει στους χρήστες Filippos και oberlina
- SteliosgVIP Member
Me & Despina
Fan της Δέσποινας από: 2012
Αγαπημένο τραγούδι: Κάνε Κάτι / Που Λες
Αγαπημένος δίσκος: Δε Με Σταμάτησες
Άρα φταις έμμεσα για την τωρινή φρενίτιδα.oberlina έγραψε:Filippos έγραψε:ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ αγαπάμε μικρή Oberlina.
#oberlinaisoverparty
Αρέσει στους χρήστες Filippos και oberlina
Steliosg έγραψε:Άρα φταις έμμεσα για την τωρινή φρενίτιδα.oberlina έγραψε:Filippos έγραψε:ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ αγαπάμε μικρή Oberlina.
#oberlinaisoverparty
ευθύνομαι δυστυχώς
- Kostas_1Platinum Member
Me & Despina
Fan της Δέσποινας από: 2008
Αγαπημένο τραγούδι:
Αρέσει στους χρήστες V.I.P., Filippos και oberlina
Αρέσει στους χρήστες kinop, Leonidas, Kostas_1, Filippos, Steliosg και ChristosSav
- SteliosgVIP Member
Me & Despina
Fan της Δέσποινας από: 2012
Αγαπημένο τραγούδι: Κάνε Κάτι / Που Λες
Αγαπημένος δίσκος: Δε Με Σταμάτησες
Αρέσει στους χρήστες Kostas_1, Filippos, oberlina και ChristosSav
Me & Despina
Fan της Δέσποινας από:
Αγαπημένο τραγούδι: