Μοιραστείτε
Πήγαινε κάτω
Mega Vandicted
Mega Vandicted
Δημοσιεύσεις Δημοσιεύσεις : 2531
Join date : 27/10/2015
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Faydee

Την / Το Τετ Μαρ 30, 2016 4:00 pm
Κυκλοφόρησε νέο EP με τίτλο Legendary και 5 ολοκαίνουργια κομμάτια



https://itunes.apple.com/us/album/legendary-ep/id1095563361

Εδώ ολόκληρο το EP

Mega Vandicted
Mega Vandicted
Δημοσιεύσεις Δημοσιεύσεις : 2531
Join date : 27/10/2015
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Απ: Faydee

Την / Το Τετ Μαρ 30, 2016 4:00 pm
Μια επιλογή από τα πιο γνωστά singles του Faydee στην Ελλάδα
















Ολόκληρη η βιντεογραφία εδώ
https://www.youtube.com/user/faydeetv/videos


Έχει επεξεργασθεί από τον/την thebest20 στις Τετ Μαρ 30, 2016 4:03 pm, 1 φορά
Mega Vandicted
Mega Vandicted
Δημοσιεύσεις Δημοσιεύσεις : 2531
Join date : 27/10/2015
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Απ: Faydee

Την / Το Τετ Μαρ 30, 2016 4:01 pm
Και οι συνεργασίες του



Mega Vandicted
Mega Vandicted
Δημοσιεύσεις Δημοσιεύσεις : 2531
Join date : 27/10/2015
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Απ: Faydee

Την / Το Τετ Μαρ 30, 2016 4:04 pm
Να θυμηθούμε και την τέλεια εμφάνισή τους από τα MAD VMA 2015


Ελπίζω να τον δούμε και φέτος!!!!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Mega Vandicted
Mega Vandicted
Δημοσιεύσεις Δημοσιεύσεις : 2531
Join date : 27/10/2015
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Απ: Faydee

Την / Το Τετ Μαρ 30, 2016 4:05 pm
Discography :

Never Saw Me Coming (Album 2009)
Unbreakable (EP 2012)
Legendary (EP 2016)

Singles:

2008: "Never Ever"
2010: "Shelter Your Heart"
2010: "I Should've Known" (feat. Manny Boy)
2011: "Fallin' (Ya Gamil)" (produced by Divy Pota)
2011: "Say My Name'
2011: "Psycho"
2012: "Forget the World (FML)"
2012: "Laugh Till You Cry" (feat. Lazy J)
2013: "Unbreakable" (feat. Miracle)
2013: "Catch Me"
2013: "Can't Let Go"
2014: "You Deserve Better"
2014: "Beautiful Girl" (with Costi)
2014: "Far Away"
2014: "Maria"
2014: "Habibi (I Need Your Love)"
2014: "In the Dark"
2015: "Move On (C'est La Vie)"
2015: "Lullaby"
2015: "Sun Don't Shine"
Mega Vandicted
Mega Vandicted
Δημοσιεύσεις Δημοσιεύσεις : 2531
Join date : 27/10/2015
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Απ: Faydee

Την / Το Κυρ Απρ 03, 2016 11:44 pm
Το Legendary είναι τέλειο κομμάτι!!!!Θυμίζει τις επιτυχίες του Faydee.Τα υπόλοιπα 4 ακούγονται ευχάριστα,χωρίς να είναι κάτι το ιδιαίτερο.
Mega Vandicted
Mega Vandicted
Δημοσιεύσεις Δημοσιεύσεις : 2531
Join date : 27/10/2015
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Απ: Faydee

Την / Το Τετ Αυγ 02, 2017 2:31 pm
Έβγαλε 2 νέα κομμάτια






Επίσης βρήκα αυτό το βιντεάκι



Και το single που προωθείται από την 314 Records στην Ελλάδα,μέσα από το EP "Legendary"

Mega Vandicted
Mega Vandicted
Δημοσιεύσεις Δημοσιεύσεις : 2531
Join date : 27/10/2015
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Απ: Faydee

Την / Το Τετ Αυγ 02, 2017 2:33 pm
Επίσης νέο videoclip από το νέο EP Patterns με 5 κομμάτια


https://open.spotify.com/album/61G2p6VELob17rTAexCtSd

Επίσης έχει κυκλοφορήσει αυτά από συμμετοχές,αν και το Burn It Down είναι πιο παλιό (αλλά δεν έχει μπει)





Τα νέα κομμάτια ακούγονται πολύ ωραία.
Mega Vandicted
Mega Vandicted
Δημοσιεύσεις Δημοσιεύσεις : 2531
Join date : 27/10/2015
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Απ: Faydee

Την / Το Τετ Αυγ 02, 2017 2:34 pm
Και ακόμα ένα digital κομμάτι που προωθείται

Mega Vandicted
Mega Vandicted
Δημοσιεύσεις Δημοσιεύσεις : 2531
Join date : 27/10/2015
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Απ: Faydee

Την / Το Πεμ Αυγ 10, 2017 11:56 pm
Νέο clip



Ακούγεται ευχάριστα το EP χωρίς να έχει το δυνατό hit,όπως το περσινό που έβγαλε τις επιτυχίες "Ya Linda" και "Jealous".Αν βγάζει κάθε χρόνο ένα EP και 2-3 σκόρπια digitals έχει καλώς,album δεν σκοπεύει να βγάλει από ότι φαίνεται.
Mega Vandicted
Mega Vandicted
Δημοσιεύσεις Δημοσιεύσεις : 2531
Join date : 27/10/2015
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Απ: Faydee

Την / Το Πεμ Αυγ 16, 2018 8:35 pm


avatar
Social Media Manager
Social Media Manager
Δημοσιεύσεις Δημοσιεύσεις : 16625
Join date : 07/11/2015
Age : 16
Location : Λάρισα

Me & Despina
Fan της Δέσποινας από: 2008
Αγαπημένο τραγούδι: Παράτα με
Αγαπημένος δίσκος: Προφητείες
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Απ: Faydee

Την / Το Πεμ Αυγ 16, 2018 9:22 pm
Από Ελλάδα δεν βγαίνουν τα τραγούδια του; wc
Mega Vandicted
Mega Vandicted
Δημοσιεύσεις Δημοσιεύσεις : 2531
Join date : 27/10/2015
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Απ: Faydee

Την / Το Πεμ Αυγ 16, 2018 9:47 pm
Ανεβαίνουν στο faydeetv.Είναι δικές του παραγωγές σε συνεργασία με Cat Music παλιότερα και Buckle Up τώρα.
Απλά μέχρι πριν ένα χρόνο τη διανομή στην Ελλάδα την έκανε η Down To Earth Music σε συνεργασία με Cobalt.Επίσης στο EP Patterns που περιείχε το More, τη διανομή έκανε η 314 Records που είναι label της Heaven.
Επιστροφή στην κορυφή
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης