Taylor Swift
+7
Chrismont
Steliosg
Leonidas
Kostas_1
Filippos
oberlina
ChristosSav
11 απαντήσεις
- FilipposPlatinum Member
Me & Despina
Fan της Δέσποινας από:
Αγαπημένο τραγούδι: Θέλω Να Σε Δω
Αγαπημένος δίσκος: Γεια
Απ: Taylor Swift
Δευ 09 Δεκ 2024, 17:01
Και άλλοι τα έκαναν όλα αυτά που λες, αλλά δεν συγκέντρωσαν 2Β. Μιλάμε για διπλάσια νούμερα από το #2 και τετραπλάσια από την αμέσως επόμενη γυναικεία περιοδεία. Μπορείς απλά να πεις μπράβο Taylor.oberlina έγραψε:Αξιοθαύμαστο. Βέβαια το Eras tour είχε για show με dynamic prices και only listening seats ενώ έγινε μέσα σε ένα touring boom και inflation. Μιλάμε για πράγματα που δεν τα διανοούμασταν παλαιότερα.Filippos έγραψε:Αξιοθαύμαστο. Βέβαια το δικό τους tour ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2022 και θα τελειώσει τον Σεπτέμβριο του 2025. Μιλάμε για 3,5 χρόνια, σε αντίθεση με το Eras Tour που κράτησε 1,5 χρόνο.oberlina έγραψε:Coldplay official have the most attended tour of all timeFilippos έγραψε:The Eras Tour by Taylor Swift has officially become the highest-grossing tour in history, grossing a total of over $2.07 BILLION.
https://www.nytimes.com/2024/12/09/arts/music/taylor-swift-eras-tour-ticket-sales.html?searchResultPosition=2
Κοίτα να δεις που όλα τα νούμερα και τα ρεκόρ ο καθένας τα βάζει στο perspective που θέλει με τα δικά του "βέβαια"
- oberlinaPlatinum Member
Δευ 09 Δεκ 2024, 17:17
Filippos έγραψε:Και άλλοι τα έκαναν όλα αυτά που λες, αλλά δεν συγκέντρωσαν 2Β. Μιλάμε για διπλάσια νούμερα από το #2 και τετραπλάσια από την αμέσως επόμενη γυναικεία περιοδεία. Μπορείς απλά να πεις μπράβο Taylor.oberlina έγραψε:Αξιοθαύμαστο. Βέβαια το Eras tour είχε για show με dynamic prices και only listening seats ενώ έγινε μέσα σε ένα touring boom και inflation. Μιλάμε για πράγματα που δεν τα διανοούμασταν παλαιότερα.Filippos έγραψε:Αξιοθαύμαστο. Βέβαια το δικό τους tour ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2022 και θα τελειώσει τον Σεπτέμβριο του 2025. Μιλάμε για 3,5 χρόνια, σε αντίθεση με το Eras Tour που κράτησε 1,5 χρόνο.oberlina έγραψε:Coldplay official have the most attended tour of all timeFilippos έγραψε:The Eras Tour by Taylor Swift has officially become the highest-grossing tour in history, grossing a total of over $2.07 BILLION.
https://www.nytimes.com/2024/12/09/arts/music/taylor-swift-eras-tour-ticket-sales.html?searchResultPosition=2
Κοίτα να δεις που όλα τα νούμερα και τα ρεκόρ ο καθένας τα βάζει στο perspective που θέλει με τα δικά του "βέβαια"
δεν έπιασε το "λιγότερα dates" και πήγαμε στο plan b που λέγεται "γιατί μονο η Τειλορ;"
Ποιοι άλλοι τα έκαναν αυτά; είχαν οι coldplay ή ο ed sheeran dynamic pricing και listinening only seats?
Και εσύ μπορείς να πεις απλά μπράβο στους Coldplay που είναι νο.1 σε attendance κάνοντας επιτυχημένα τόσα χρόνια τουρ σε ΟΛΟ τον κόσμο, σε διάφορες πολεις ξανα και ξανά
όταν γίνεις πολυ triggered πες να σταματησω
Me & Despina
Fan της Δέσποινας από:
Δευ 09 Δεκ 2024, 17:39
Γεγονός είναι, δεν χρειάζεται να πιάσει κάτι. Επίσης εξακολουθείς να αναφέρεσαι σε dynamic pricing και listening only seats που αφορούσαν ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ shows. Δεν νομίζω να έγιναν έτσι τα 2Β. Μιλάμε για νούμερο σοκ.oberlina έγραψε:Filippos έγραψε:Και άλλοι τα έκαναν όλα αυτά που λες, αλλά δεν συγκέντρωσαν 2Β. Μιλάμε για διπλάσια νούμερα από το #2 και τετραπλάσια από την αμέσως επόμενη γυναικεία περιοδεία. Μπορείς απλά να πεις μπράβο Taylor.oberlina έγραψε:Αξιοθαύμαστο. Βέβαια το Eras tour είχε για show με dynamic prices και only listening seats ενώ έγινε μέσα σε ένα touring boom και inflation. Μιλάμε για πράγματα που δεν τα διανοούμασταν παλαιότερα.Filippos έγραψε:Αξιοθαύμαστο. Βέβαια το δικό τους tour ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2022 και θα τελειώσει τον Σεπτέμβριο του 2025. Μιλάμε για 3,5 χρόνια, σε αντίθεση με το Eras Tour που κράτησε 1,5 χρόνο.oberlina έγραψε:Coldplay official have the most attended tour of all timeFilippos έγραψε:The Eras Tour by Taylor Swift has officially become the highest-grossing tour in history, grossing a total of over $2.07 BILLION.
δεν έπιασε το "λιγότερα dates" και πήγαμε στο plan b που λέγεται "γιατί μονο η Τειλορ;"
Ποιοι άλλοι τα έκαναν αυτά; είχαν οι coldplay ή ο ed sheeran dynamic pricing και listinening only seats?
Και εσύ μπορείς να πεις απλά μπράβο στους Coldplay που είναι νο.1 σε attendance κάνοντας επιτυχημένα τόσα χρόνια τουρ σε ΟΛΟ τον κόσμο, σε διάφορες πολεις ξανα και ξανά
Εγώ έγραψα αξιοθαύμαστο για τους Coldplay. Εσύ μιλάς μόνο για touring boom.
- ChristosSavSilver Member
Me & Despina
Fan της Δέσποινας από:
Αγαπημένο τραγούδι:
Αγαπημένος δίσκος: Προφητείες
Δευ 09 Δεκ 2024, 17:59
Filippos έγραψε:Και άλλοι τα έκαναν όλα αυτά που λες, αλλά δεν συγκέντρωσαν 2Β. Μιλάμε για διπλάσια νούμερα από το #2 και τετραπλάσια από την αμέσως επόμενη γυναικεία περιοδεία. Μπορείς απλά να πεις μπράβο Taylor.oberlina έγραψε:Αξιοθαύμαστο. Βέβαια το Eras tour είχε για show με dynamic prices και only listening seats ενώ έγινε μέσα σε ένα touring boom και inflation. Μιλάμε για πράγματα που δεν τα διανοούμασταν παλαιότερα.Filippos έγραψε:Αξιοθαύμαστο. Βέβαια το δικό τους tour ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2022 και θα τελειώσει τον Σεπτέμβριο του 2025. Μιλάμε για 3,5 χρόνια, σε αντίθεση με το Eras Tour που κράτησε 1,5 χρόνο.oberlina έγραψε:Coldplay official have the most attended tour of all timeFilippos έγραψε:The Eras Tour by Taylor Swift has officially become the highest-grossing tour in history, grossing a total of over $2.07 BILLION.
Φίλιππε γιατί εσκεμμένα αποκρύπτεις τον αριθμό των shows; Επίσης για τα listen only tickets: άλλο το κάνω σε δύο shows (που ήταν κ τα γενέθλια της) και άλλο σε όλα.
Αρέσει στον χρήστη oberlina
Δευ 09 Δεκ 2024, 18:06
- Και άλλοι τα έκαναν όλα αυτά που λες, αλλά δεν συγκέντρωσαν 2ΒFilippos έγραψε:Γεγονός είναι, δεν χρειάζεται να πιάσει κάτι. Επίσης εξακολουθείς να αναφέρεσαι σε dynamic pricing και listening only seats που αφορούσαν ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ shows. Δεν νομίζω να έγιναν έτσι τα 2Β. Μιλάμε για νούμερο σοκ.oberlina έγραψε:Filippos έγραψε:Και άλλοι τα έκαναν όλα αυτά που λες, αλλά δεν συγκέντρωσαν 2Β. Μιλάμε για διπλάσια νούμερα από το #2 και τετραπλάσια από την αμέσως επόμενη γυναικεία περιοδεία. Μπορείς απλά να πεις μπράβο Taylor.oberlina έγραψε:Αξιοθαύμαστο. Βέβαια το Eras tour είχε για show με dynamic prices και only listening seats ενώ έγινε μέσα σε ένα touring boom και inflation. Μιλάμε για πράγματα που δεν τα διανοούμασταν παλαιότερα.Filippos έγραψε:Αξιοθαύμαστο. Βέβαια το δικό τους tour ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2022 και θα τελειώσει τον Σεπτέμβριο του 2025. Μιλάμε για 3,5 χρόνια, σε αντίθεση με το Eras Tour που κράτησε 1,5 χρόνο.oberlina έγραψε:
Coldplay official have the most attended tour of all time
- Ποιοι άλλοι τα έκαναν αυτά; είχαν οι coldplay ή ο ed sheeran dynamic pricing και listinening only seats?
Είχαν τελικά;
- SteliosgVIP Member
Me & Despina
Fan της Δέσποινας από: 2012
Αγαπημένο τραγούδι: Κάνε Κάτι / Που Λες
Αγαπημένος δίσκος: Δε Με Σταμάτησες
Δευ 09 Δεκ 2024, 18:26
Πάλι η αλήθεια είναι κάπου στην μέση.
Ώρες ώρες βαριέμαι και να ασχοληθώ πια.
Ώρες ώρες βαριέμαι και να ασχοληθώ πια.
Αρέσει στον χρήστη oberlina
Me & Despina
Fan της Δέσποινας από:
Δευ 09 Δεκ 2024, 19:47
Χρήστο δεν αποκρύπτω κάτι. Ίσα ίσα στη λίστα με τις πιο επιτυχημένες περιοδείες στο Chart Data έχω γράψει σε παρένθεση και τον αριθμό των shows και η Taylor βρίσκεται στο #1 με 2Β με λιγότερα shows συγκριτικά με το υπόλοιπο top 5 !!!ChristosSav έγραψε:Filippos έγραψε:Και άλλοι τα έκαναν όλα αυτά που λες, αλλά δεν συγκέντρωσαν 2Β. Μιλάμε για διπλάσια νούμερα από το #2 και τετραπλάσια από την αμέσως επόμενη γυναικεία περιοδεία. Μπορείς απλά να πεις μπράβο Taylor.oberlina έγραψε:Αξιοθαύμαστο. Βέβαια το Eras tour είχε για show με dynamic prices και only listening seats ενώ έγινε μέσα σε ένα touring boom και inflation. Μιλάμε για πράγματα που δεν τα διανοούμασταν παλαιότερα.Filippos έγραψε:Αξιοθαύμαστο. Βέβαια το δικό τους tour ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2022 και θα τελειώσει τον Σεπτέμβριο του 2025. Μιλάμε για 3,5 χρόνια, σε αντίθεση με το Eras Tour που κράτησε 1,5 χρόνο.oberlina έγραψε:Coldplay official have the most attended tour of all timeFilippos έγραψε:The Eras Tour by Taylor Swift has officially become the highest-grossing tour in history, grossing a total of over $2.07 BILLION.
Φίλιππε γιατί εσκεμμένα αποκρύπτεις τον αριθμό των shows; Επίσης για τα listen only tickets: άλλο το κάνω σε δύο shows (που ήταν κ τα γενέθλια της) και άλλο σε όλα.
Επίσης ακόμη κι αν μετρήσουμε μόνο όσα shows είχε το Renaissance Tour η Taylor είχε ήδη ξεπεράσει το 1Β. Μιλάμε για διπλάσιο μέγεθος!
Me & Despina
Fan της Δέσποινας από:
Δευ 09 Δεκ 2024, 19:50
Oberlina ξαναλέω πως όσα αναφέρεις έγιναν σε ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ shows από τα 150 που έλαβαν χώρα συνολικά, αλλά δεν θες να το καταλάβεις. Μου λες πάλι τα ίδια πράγματα. Αν η διαφορά από το #2 ήταν 100Μ να πω οκ, αλλά μιλάμε για διπλάσια νούμερα από το #2. Συνειδητοποιούμε ότι μιλάμε για 2Β ;;;oberlina έγραψε:- Και άλλοι τα έκαναν όλα αυτά που λες, αλλά δεν συγκέντρωσαν 2ΒFilippos έγραψε:Γεγονός είναι, δεν χρειάζεται να πιάσει κάτι. Επίσης εξακολουθείς να αναφέρεσαι σε dynamic pricing και listening only seats που αφορούσαν ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ shows. Δεν νομίζω να έγιναν έτσι τα 2Β. Μιλάμε για νούμερο σοκ.oberlina έγραψε:Filippos έγραψε:Και άλλοι τα έκαναν όλα αυτά που λες, αλλά δεν συγκέντρωσαν 2Β. Μιλάμε για διπλάσια νούμερα από το #2 και τετραπλάσια από την αμέσως επόμενη γυναικεία περιοδεία. Μπορείς απλά να πεις μπράβο Taylor.oberlina έγραψε:Αξιοθαύμαστο. Βέβαια το Eras tour είχε για show με dynamic prices και only listening seats ενώ έγινε μέσα σε ένα touring boom και inflation. Μιλάμε για πράγματα που δεν τα διανοούμασταν παλαιότερα.Filippos έγραψε:
Αξιοθαύμαστο. Βέβαια το δικό τους tour ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2022 και θα τελειώσει τον Σεπτέμβριο του 2025. Μιλάμε για 3,5 χρόνια, σε αντίθεση με το Eras Tour που κράτησε 1,5 χρόνο.
- Ποιοι άλλοι τα έκαναν αυτά; είχαν οι coldplay ή ο ed sheeran dynamic pricing και listinening only seats?
Είχαν τελικά;
Κάπου κουράζει η διαρκής αμφισβήτηση της επιτυχίας της όταν τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους...
Me & Despina
Fan της Δέσποινας από:
Αγαπημένο τραγούδι:
Δευ 09 Δεκ 2024, 19:56
Filippos έγραψε:
Χρήστο δεν αποκρύπτω κάτι. Ίσα ίσα στη λίστα με τις πιο επιτυχημένες περιοδείες στο Chart Data έχω γράψει σε παρένθεση και τον αριθμό των shows και η Taylor βρίσκεται στο #1 με 2Β με λιγότερα shows συγκριτικά με το υπόλοιπο top 5 !!!
Επίσης ακόμη κι αν μετρήσουμε μόνο όσα shows είχε το Renaissance Tour η Taylor είχε ήδη ξεπεράσει το 1Β. Μιλάμε για διπλάσιο μέγεθος!
Με βάζεις τώρα σε μια κουβέντα που θέλω αλλά πάλι τα μισά δεδομένα παραθέτεις
Όταν έγινε αυτό με το 1B (που φυσικά είναι ακραίο και τεράστιο ρεκόρ) τα shows της Τούλας αφορούσαν μόνο την Αμερική που οι τιμές είναι ακραία υψηλότερες. Ενώ η Bey -ξαναλεω- είχε σχεδόν 50-50 το τουρ Ευρώπη-Αμερικη. +το γεγονός ότι πάλι είχε λιγότερα shows...
Me & Despina
Fan της Δέσποινας από:
Δευ 09 Δεκ 2024, 19:59
Ας μιλήσουμε ξεκάθαρα.ChristosSav έγραψε:Filippos έγραψε:
Χρήστο δεν αποκρύπτω κάτι. Ίσα ίσα στη λίστα με τις πιο επιτυχημένες περιοδείες στο Chart Data έχω γράψει σε παρένθεση και τον αριθμό των shows και η Taylor βρίσκεται στο #1 με 2Β με λιγότερα shows συγκριτικά με το υπόλοιπο top 5 !!!
Όταν έγινε αυτό με το 1B (που φυσικά είναι ακραίο και τεράστιο ρεκόρ) τα shows της Τούλας αφορούσαν μόνο την Αμερική που οι τιμές είναι ακραία υψηλότερες. Ενώ η Bey -ξαναλεω- είχε σχεδόν 50-50 το τουρ Ευρώπη-Αμερικη. +το γεγονός ότι πάλι είχε λιγότερα shows...
Θεωρείς πως το Renaissance Tour μπορούσε να περάσει το ρεύμα και την απήχηση που είχε το Eras Tour και ότι είναι θέμα αριθμού των shows ;
Me & Despina
Fan της Δέσποινας από:
Αγαπημένο τραγούδι:
Δευ 09 Δεκ 2024, 20:03
Filippos έγραψε:Ας μιλήσουμε ξεκάθαρα.ChristosSav έγραψε:Filippos έγραψε:
Θεωρείς πως το Renaissance Tour μπορούσε να περάσει το ρεύμα και την απήχηση που είχε το Eras Tour και ότι είναι θέμα αριθμού των shows ;
Θεωρώ πως αν η Τούλα είχε τηρήσει το όριο των θεατών και είχαν τα ίδια shows, ναι, το RWT θα ήταν πιο πάνω. Αλλά γιατί μου το ρωτάς αυτό;
Δευ 09 Δεκ 2024, 20:06
Filippos έγραψε:Oberlina ξαναλέω πως όσα αναφέρεις έγιναν σε ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ shows από τα 150 που έλαβαν χώρα συνολικά, αλλά δεν θες να το καταλάβεις. Μου λες πάλι τα ίδια πράγματα. Αν η διαφορά από το #2 ήταν 100Μ να πω οκ, αλλά μιλάμε για διπλάσια νούμερα από το #2. Συνειδητοποιούμε ότι μιλάμε για 2Β ;;;oberlina έγραψε:- Και άλλοι τα έκαναν όλα αυτά που λες, αλλά δεν συγκέντρωσαν 2ΒFilippos έγραψε:Γεγονός είναι, δεν χρειάζεται να πιάσει κάτι. Επίσης εξακολουθείς να αναφέρεσαι σε dynamic pricing και listening only seats που αφορούσαν ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ shows. Δεν νομίζω να έγιναν έτσι τα 2Β. Μιλάμε για νούμερο σοκ.oberlina έγραψε:Filippos έγραψε:Και άλλοι τα έκαναν όλα αυτά που λες, αλλά δεν συγκέντρωσαν 2Β. Μιλάμε για διπλάσια νούμερα από το #2 και τετραπλάσια από την αμέσως επόμενη γυναικεία περιοδεία. Μπορείς απλά να πεις μπράβο Taylor.oberlina έγραψε:
Αξιοθαύμαστο. Βέβαια το Eras tour είχε για show με dynamic prices και only listening seats ενώ έγινε μέσα σε ένα touring boom και inflation. Μιλάμε για πράγματα που δεν τα διανοούμασταν παλαιότερα.
Είχαν τελικά;
Κάπου κουράζει η διαρκής αμφισβήτηση της επιτυχίας της όταν τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους...
πολλα πράγματα κουράζουν γενικά.. είμαστε νέοι άνθρωποι αλλά κουραζόμαστε
εγινε triggered
Αρέσει στον χρήστη Filippos
Me & Despina
Fan της Δέσποινας από:
Δευ 09 Δεκ 2024, 20:07
Διαφωνεί ο χρήστης VasilisAst
Me & Despina
Fan της Δέσποινας από:
Δευ 09 Δεκ 2024, 20:09
Διαφωνεί ο χρήστης VasilisAst
- Kostas_1Platinum Member
Me & Despina
Fan της Δέσποινας από: 2008
Αγαπημένο τραγούδι:
Δευ 09 Δεκ 2024, 20:23
Τόση ανάλυση για τα έσοδα και τα tickets λες και παίρνετε ποσοστά από τα εισιτήρια
Αρέσει στον χρήστη Steliosg
- SteliosgVIP Member
Me & Despina
Δευ 09 Δεκ 2024, 20:40
End all of them.Kostas_1 έγραψε:Τόση ανάλυση για τα έσοδα και τα tickets λες και παίρνετε ποσοστά από τα εισιτήρια
Αρέσει στους χρήστες Kostas_1 και oberlina
Me & Despina
Fan της Δέσποινας από:
Δευ 09 Δεκ 2024, 21:16
Εγώ απλά καταγράφω τα ιστορικά γεγονότα.Kostas_1 έγραψε:Τόση ανάλυση για τα έσοδα και τα tickets λες και παίρνετε ποσοστά από τα εισιτήρια
- Kostas_1Platinum Member
Me & Despina
Fan της Δέσποινας από: 2008
Αγαπημένο τραγούδι:
Δευ 09 Δεκ 2024, 22:43
Καταγραφή γεγονότων είναι το ένα ποστ , όχι το beef 2 σελίδων
- SteliosgVIP Member
Me & Despina
Τρι 10 Δεκ 2024, 10:59
Ένα από τα ελάχιστα masterpieces και μη αχρείαστα τραγούδια της ανθολογίας.
Αρέσει στον χρήστη Filippos
Me & Despina
Fan της Δέσποινας από:
Τρι 10 Δεκ 2024, 13:39
Συμφωνώ πως είναι το καλύτερο από το Anthology. Το αγαπώ.
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης