Μοιραστείτε
avatar
Social Media Manager
Social Media Manager
Δημοσιεύσεις Δημοσιεύσεις : 15574
Join date : 07/11/2015
Age : 16
Location : Λάρισα

Me & Despina
Fan της Δέσποινας από: 2008
Αγαπημένο τραγούδι: Παράτα με
Αγαπημένος δίσκος: Προφητείες
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών
06102017

1 Χρόνος "Αυτή Είναι Η Διαφορά Μας"

Φήμη μηνύματος : 100% (3 ψήφοι)

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου... η ημέρα που περιμέναμε ένα χρόνο! Κυκλοφορεί ο πολυσυλλεκτικός δίσκος της Δέσποινα Βανδή με τίτλο "Αυτή είναι η διαφορά μας"! Ένας δίσκος που συζητήθηκε πολύ! Μετά τον επιτυχημένο "Δε με σταμάτησες" η Δέσποινα βγάζει ένα δίσκο διαφορετικού στυλ αφού περιέχει τραγούδια όλων των ειδών! Θεωρείται από τις πιο ολοκληρωμένες δουλειές που έβγαλε η Δέσποινα.
Οι δημιουργοί του δίσκου; Πολλοί! Τα τραγούδια τους στη Δέσποινα εμπιστεύτηκαν η Όλγα Βλαχοπούλου, ο Βασίλης Γαβριηλίδης, η Ελένη Γιαννατσούλια, ο Γιάννης Δόξας, ο Γιώργος Καραδήμος, ο Δημήτρης Κοντόπουλος, η Αγγελική Μακρυνιώτη, ο Νίκος Μωραΐτης, ο Τάκης Μπουγάς, ο Νίκος Μερτζάνος, ο Θάνος Παπανικολάου, ο Νίκος Σαρρής, ο Σταύρος Σταύρου, ο Λάζαρος Τίτος και ο Γιάννης Φρασέρης.
Την παραγωγή του δίσκου ανάλαβε ο Γιάννης Δόξας.

Tracklist:
1) Αυτή Είναι Η Διαφορά Μας
2) Για Κακή Μου Τύχη
3) Πέρασα Να Δω
4) Κάτι Πήγε Λάθος
5) Από Αύριο
6) Κοίτα Με Καλά
7) Ό,τι Θες Γεννιέται Τώρα
8) Μείνε
9) Μια Ανάσα Μακριά Σου
10) Μη Μιλάς Για Αγάπη
11) Τα Κλειδιά
12) Κρίμα που δεν με ξεχνάς
13) Το Μαξιλάρι
Εξώφυλλο
[list="box-sizing: inherit; margin-right: 0px; margin-left: 0px; padding-right: 0px; padding-left: 0px;"]
[*][/list]
Προβολές του δίσκου στο Youtube:
"Αυτή είναι η διαφορά μας" 1.113.514 προβολές
"Για κακή μου τύχη" 1.359.856 προβολές (Audio Video + Video Clip)
"Πέρασα να δω" 8.220.037 προβολές
"Κάτι πήγε λάθος" 422.711 προβολές
"Από αύριο" 152.697 προβολές
"Κοίτα με καλά" 167.173 προβολές
"Ό,τι θες γεννιέται τώρα" 232.596 προβολές (Audio Video + Video Clip)
"Μείνε" 105.664 προβολές
"Μια ανάσα μακριά σου" 1.232.481 προβολές (Audio Video + Video Clip)
"Μη μιλάς για αγάπη" 107.781 προβολές
"Τα κλειδιά" 8.724.328 προβολές
"Κρίμα που δεν με ξεχνάς" 126.297 προβολές
"Το μαξιλάρι" 848.850 προβολές


ΣΥΝΟΛΟ: 22.813.985

Τα Singles του δίσκου:
1) "Μια Ανάσα Μακριά Σου" Το πρώτο single από τον δίσκο! Κυκλοφόρησε το Νοέμβριο του 2015 ενώ το video clip το Δεκέμβριο εκείνης της χρονιάς! Τη μουσική υπογράφει ο Δημήτρης Κοντόπουλος ενώ οι στίχοι είναι της Όλγας Βλαχοπούλου.
Το τραγούδι δεν κατάφερε να περάσει στον κόσμο αλλά πήγε πολύ καλά στα charts των ραδιοφώνων!
Κατάφερε να φτάσει στη θέση #15 ενώ στο συνολικό airplay chart του 2016 κατέλαβε την #112 θέση.
Δείτε το video clip


2) "Το Μαξιλάρι" Το τραγούδι παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην χριστουγεννιάτικη εκπομπή για το "Πρωινό" αφού η βασική καλεσμένη ήταν η Δέσποινα! Τον Ιανουάριο του 2016 κυκλοφορεί ψηφιακά! Ραδιοφωνικά δεν είχε και μεγάλη πορεία αφού τα ραδιόφωνα δεν στηρίζουν τέτοια τραγούδια (δυστυχώς!). Κατάφερε όμως να το μάθει ο κόσμος και να το αγαπήσει αποκαλώντας το "Το καλύτερο τραγούδι της Δέσποινας" Τη μουσική υπογράφει ο Βασίλης Γαβριηλίδης και στίχους ο Νίκος Μωραΐτης. Στο συνολικό airplay του 2016 το τραγούδι έφτασε στην #152 θέση.
Ακούστε το τραγούδι:


3) "Για Κακή Μου Τύχη" Μάρτιος του 2016. Η Δέσποινα κυκλοφορεί το τρίτο τραγούδι του επερχόμενου δίσκου. Θα μπορούσε να ήταν και μια παρηγοριά αφού η είδηση ότι ακυρώνεται το Live Album που σκόπευε να κυκλοφορήσει η Δέσποινα δεν ήταν καθόλου ευχάριστη... Το τραγούδι με ιδιαίτερο ελληνικό στοιχείο κατάφερε και έκανε μια μικρή επιτυχία αλλά όχι την αναμενόμενη. Τη μουσική υπογράφει ο Τάκης Μπουγάς ενώ τους στίχους η Ελένη Γιαννατσούλια. Καταφέρνει και φτάνει την #18 θέση στο airplay chart ενώ στο συνολικό του 2016 βρίσκεται στη #36 θέση!
Δείτε το video clip


4) "Πέρασα Να Δω" Ο νέος δίσκος ήταν γεγονός! Ενώ ο τίτλος ήταν ήδη γνωστός περιμέναμε όλοι το νέο τότε single! Τελικά μια βδομάδα πριν το δίσκο κυκλοφόρησε! Λόγια δεν υπήρχαν... ένα από τα πιο όμορφα που έχει πει η Δέσποινα..! Όπως έχει πει και η ίδια στην ώρα της ηχογράφησης έκλαιγε! Φυσικά η επιτυχία ήταν αναμενόμενη! Καταφέρνει και φτάνει την #16 θέση στο airplay chart ενώ στο συνολικό του 2016 την #162 ! Τη μουσική υπογράφει ο Βασίλης Γαβριηλίδης και τους στίχους η Αγγελική Μακρυνιώτη!
Ακούστε το τραγούδι


5) "Αυτή Είναι Η Διαφορά Μας" 3 μήνες μετά την κυκλοφορία του δίσκου η Δέσποινα κυκλοφορεί ως single τον τίτλο του δίσκου! Μια δυναμική ρυθμική μπαλάντα που η φωνή της Δέσποινας το απογειώνει! Την μουσική υπογράφει ο Βασίλης Γαβριηλίδης ενώ στους στίχους η Αγγελική Μακρυνιώτη. Για την πορεία του στα charts δεν ξέρουμε κάτι αφού δεν έκανε ποτέ είσοδο στην 20αδα του airplay chart αλλά από μέλος στο fan club που άκουσε από ένα τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό το airplay μιας εβδομάδας του Φεβρουαρίου ότι έφτασε την #23 θέση!
Ακούστε το τραγούδι

6) "Κάτι Πήγε Λάθος" Απρίλιος του 2017 και η Δέσποινα κυκλοφορεί ακόμα ένα single από το δίσκο! Αυτή τη φορά ένα ρυθμικό τραγούδι σε μουσική του Γιάννη Φρασέρη και στίχους της Ελένης Γιαννατσούλια. Ωστόσο το τραγούδι έπαιξε πολύ επαρχία αλλά Αθήνα δεν πρόλαβε να κάνει μια πορεία που άξιζε αφού προχώρησαν γρήγορα σε νέο single...
Ακούστε το τραγούδι

7) "Ό,τι Θες Γεννιέται Τώρα" Λίγο πριν την έναρξη της καλοκαιρινής περιοδείας με την Έλενα Παπαρίζου η Δέσποινα ανακοινώνει το νέο της single. Τη μουσική υπογράφει ο Δημήτρης Κοντόπουλος ενώ τους στίχους ο Νίκος Μωραΐτης. Το video clip γυρίστηκε στην έναρξη της καλοκαιρινής περιοδείας στο Θέατρο Βράχων στην Αθήνα αλλά και στη συναυλία τους στην Χαλκίδα!
Δείτε το

8) "Τα Κλειδιά" Τελευταίο ( προς το παρών) single από το δίσκο! Το τραγούδι είναι γνωστό από το Σεπτέμβριο του '16 αφού έπαιζε σε ραδιοφωνικό σταθμό στη Κύπρο παράλληλα με την πρεμιέρα της σειράς "Τα 5 Κλειδιά" που είναι το soundtrack. Αγαπήθηκε τόσο πολύ από το κόσμο αφού χωρίς να είναι single κατάφερε και έφτασε τις  8.000.000.εκ.  στο Youtube! Τη μουσική υπογράφει ο Βασίλης Γαβριηλίδης ενώ τους στίχους ο Σταύρος Σταύρου.
Ακούστε το

Ο δίσκος "Αυτή Είναι Η Διαφορά Μας" κατάφερε και έγινε χρυσός! Έμεινε στην #1 θέση του IFPI Chart για 4 εβδομάδες! Βρίσκεται ακόμα στο Top 75.

Τελειώνω αυτό το αφιέρωμα με το αγαπημένο μου τραγούδι από το δίσκο "Μη μιλάς για αγάπη" σε μουσική Γιώργου Καραδήμου και στίχους Νίκου Μωραΐτη.Εσάς ποιο είναι το αγαπημένο σας από το δίσκο;
Μοιραστείτε αυτή τη δημοσίευση στο:diggdeliciousredditstumbleuponslashdotyahoogooglelive

Σχόλια

Την / Το Παρ 6 Οκτ 2017 - 19:26Elena
Φήμη μηνύματος : 100% (1 ψήφοι)
Πολυ καλός δίσκος, αλλά δε τον ακούω όπως τον άκουγα στην αρχή.Βασικά δε τον ακούω καν ολόκληρο, μόνο μεμονωμένα κάποια τραγούδια. Φυσικά δε τίθεται θέμα σύγκρισης με ΔΜΣ. Τώρα που πέρασε 1 χρόνος κατάλαβα ότι και η επιτυχία σε επηρεάζει πάρα πολύ (αρνητικά ή θετικά) για το πως θα δεις ως σύνολο το δίσκο, όταν κλείσει ο κύκλος του. Όσο και αν λέμε κάποιες φορές ότι δε μας επηρεάζει.Κυρίως στο να πέράσουν τα τραγούδια στο κόσμο και και όχι σε σχέση με το ραδιόφωνο( αν και αυτό παίζει ρόλο). Σίγουρα θα της μείνουν τραγούδια (Πέρασα να δω - Κλειδιά - Διαφορά) αλλά θεωρώ ότι είναι από τύχη και φυσικά οφείλεται στο ότι είναι καλά τραγούδια. Γενικά να υπάρχει μια σχετική οργάνωση. Στη ΔΜΣ era πήγαιναν όλα ρολόι, εδώ έχουμε πει άπειρες φορές τις άπειρες αστοχίες Razz ,.Το μόνο που έχω να πω και πραγματικά έχω αγωνία να δω είναι για το τι θα ακολουθήσει και πως θα αντιμετωπίσει και η ίδια η Δέσποινα την επόμενη δισκογραφική δουλειά της.

Μπράβο για το αφιέρωμα Λεωνίδα Smile
avatar
Την / Το Παρ 6 Οκτ 2017 - 19:30dimosf1
Φήμη μηνύματος : 100% (1 ψήφοι)
0147 0147 για το αφιερωμα
avatar
Την / Το Παρ 6 Οκτ 2017 - 19:36Liakoman
Φήμη μηνύματος : 100% (1 ψήφοι)
Μπράβο Λεωνίδα.
Δεν μπορώ να πω ότι κράτησε για καιρό η αγάπη μου για τον δίσκο.Δεν τον ακούω.Βασικά ποτέ δεν ακούω ολόκληρους δίσκους.Αλλά όταν κάνω επιλογές αναλόγως η διάθεσή μου,δεν μπορώ να πω ότι πολλές είναι από τη διαφορά.Το αγαπημένο μου εξακολουθεί να είναι το ομόνυμο,Θεωρώ ότι αν κάποιο της μείνει αυτό θα είναι το ΠΝΔ και αυτό από τα live.Φαίνεται πως το αγαπά και το ξεχωρίζει περισσότερο από τα υπόλοιπα (όπως το Θα θελα στον 10 ΧΜ πχ) και ελπίζω αυτή η αγαπη της να του δώσει την αρμόζουσα διαχρονικότητα.
avatar
Ο τρόπος που ακούω αυτό το δίσκο είναι όπως η αυλή του παραδείσου. Από τα 13 κομμάτια θα ακούσω τα 5 και αυτά σπάνια πέρα από τη διαφορά!
Δεν τον θεωρώ δισκάρα όπως μερικοί και σίγουρα ήταν η πρώτη της flop era.
Σίγουρα το ΠΝΔ είναι το χιτ του δίσκου αφού και ραδιοφωνικά κατάφερε μια αξιοπρεπή πορεία χωρίς καθόλου στήριξη αλλά κατάφερε να γίνει από τα πιο γνωστά τραγούδια της Δέσποινας!
Πάμε γι'άλλα όμως! Αφού η Δέσποινα είπε ότι από άνοιξη θα μπει στο studio είμαι σίγουρος ότι δεν θα κάνει τα φετινά λάθη. Laughing
Ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια σας! give_rose
avatar
Την / Το Παρ 6 Οκτ 2017 - 20:10dimosf1
Φήμη μηνύματος : 100% (1 ψήφοι)
Θα συμφωνησω με @Elena οτι η επιτυχια ενος δισκου σιγουρα σε επηρεαζει.Ο ΔΜΣ ηταν ενα κλικ παραπανω
avatar
Την / Το Παρ 6 Οκτ 2017 - 20:11Giotis
Φήμη μηνύματος : 100% (1 ψήφοι)
Καλά από άποψη επιτυχίας ο ΔΜΣ ήταν πολλά κλικ παραπάνω
avatar
Την / Το Παρ 6 Οκτ 2017 - 20:15dimosf1
Φήμη μηνύματος : 100% (1 ψήφοι)
@Giotis έγραψε:Καλά από άποψη επιτυχίας ο ΔΜΣ ήταν πολλά κλικ παραπάνω

για το συνολο εγω αναφερομουν
avatar
Την / Το Παρ 6 Οκτ 2017 - 21:00kostasm
Φήμη μηνύματος : 100% (2 ψήφοι)
Εγω αυτόν το δισκο τον αγάπησα.
Ακούω επιλεκτικά κομμάτια σημερα , οπως κάνω και σε όλους τους δίσκους.
Πέρασα Να Δω , Διαφορά , Κλειδια απο τα ωραιότερα τραγούδια της καριέρας της.
Ανάσα , ΓΚΜΤ ,ΚΠΛ τα έλιωσα επίσης κατα καιρούς.
Στην επόμενη δουλειά της περιμένω να ψαχτεί περισσότερο και ακόμα καλυτερα αν αναζητήσει τραγούδια απο νέους δημιουργούς.
Δεν θα μπω στη διαδικασία να τον συγκίνω με ΔΜΣ..
Τις βρίσκω εξαιρετικές δουλειές και τις δυο για διαφορετικούς λόγους.
@Leonidas έγραψε:Ο τρόπος που ακούω αυτό το δίσκο είναι όπως η αυλή του παραδείσου. Από τα 13 κομμάτια θα ακούσω τα 5 και αυτά σπάνια πέρα από τη διαφορά!
Δεν τον θεωρώ δισκάρα όπως μερικοί και σίγουρα ήταν η πρώτη της flop era.
Σίγουρα το ΠΝΔ είναι το χιτ του δίσκου αφού και ραδιοφωνικά κατάφερε μια αξιοπρεπή πορεία χωρίς καθόλου στήριξη αλλά κατάφερε να γίνει από τα πιο γνωστά τραγούδια της Δέσποινας!
Πάμε γι'άλλα όμως! Αφού η Δέσποινα είπε ότι από άνοιξη θα μπει στο studio είμαι σίγουρος ότι δεν θα κάνει τα φετινά λάθη. Laughing
Ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια σας! give_rose
Που είπε ότι θα μπει άνοιξη studio; Για νέο δίσκο εννοείς;
avatar
@Elena έγραψε:
@Leonidas έγραψε:Ο τρόπος που ακούω αυτό το δίσκο είναι όπως η αυλή του παραδείσου. Από τα 13 κομμάτια θα ακούσω τα 5 και αυτά σπάνια πέρα από τη διαφορά!
Δεν τον θεωρώ δισκάρα όπως μερικοί και σίγουρα ήταν η πρώτη της flop era.
Σίγουρα το ΠΝΔ είναι το χιτ του δίσκου αφού και ραδιοφωνικά κατάφερε μια αξιοπρεπή πορεία χωρίς καθόλου στήριξη αλλά κατάφερε να γίνει από τα πιο γνωστά τραγούδια της Δέσποινας!
Πάμε γι'άλλα όμως! Αφού η Δέσποινα είπε ότι από άνοιξη θα μπει στο studio είμαι σίγουρος ότι δεν θα κάνει τα φετινά λάθη. Laughing
Ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια σας! give_rose
Που είπε ότι θα μπει άνοιξη studio; Για νέο δίσκο εννοείς;
Σε συνέντευξη στο σφαίρα Κύπρο που είχε δώσει πριν λίγες μέρες με την Έλενα είπε ότι μετά το τέλος του mamma mia στη Θεσσαλονίκη θα αρχίσει να μαζεύει υλικό για δίσκο.
avatar
Την / Το Σαβ 7 Οκτ 2017 - 14:43louk
Φήμη μηνύματος : 50% (2 ψήφοι)
Λατρεμενος δισκος. τον ακουω σχεδον καθε μερα. δεν μου αρεσει καθολο ομως το ο,τι θες γεννιεται τωρα. ολα τα αλλα τραγουδια τα θεωρω παρα πολυ καλα. Μακαρι και ο επομενος δισκος της Δεσποινας να κρυβει μεσα τοσο ομορφα τραγουδια και να εχουμε τη χαρα να τα δουμε και σε ωραια βιντεο κλιπ κατι που με αυτον το δισκο δεν εγινε. Η Δεσποινα μαζι με τον Αντωνη και τον Πλουταρχο ειναι τα λιγα μεγαλα ονοματα που μετα απο 20 χρονιαα καριερας εξακολουθουν και βγαζουνε συχνα δισκους με ωραια τραγουδια.
avatar
Την / Το Σαβ 7 Οκτ 2017 - 22:57spyr3t0spap
Φήμη μηνύματος : 100% (1 ψήφοι)
Τον λάτρεψα αυτόν τον δίσκο από την πρώτη στιγμή και εξακολουθώ να τον αγαπώ και να τον ακούω ολόκληρο, χωρίς κανένα  skip. Αγαπημένο κομμάτι το "Από Αύριο". Περιμένουμε με αγωνία το επόμενο δισκογραφικό βήμα της Δέσποινας. Μπράβο @Leonidas για το αφιέρωμα.
avatar
Εμένα προσωπικά μου αρέσει πολύ σαν δίσκος. Θυμάμαι που ήταν η πρώτη εβδομάδα στη σχολή, μέρα Πέμπτη  και ανυπομονούσα να γυρίσω σπίτι να τον ακούσω. Είχα μείνει πολύ ικανοποιημένος. Αυτό που μου είχε κάνει κλικ από την αρχή ήταν το ΚΠΛ. Πλέον, αδυναμία μου είναι το Μείνε.
avatar
@Filippos έγραψε:Εμένα προσωπικά μου αρέσει πολύ σαν δίσκος. Θυμάμαι που ήταν η πρώτη εβδομάδα στη σχολή, μέρα Πέμπτη  και ανυπομονούσα να γυρίσω σπίτι να τον ακούσω. Είχα μείνει πολύ ικανοποιημένος. Αυτό που μου είχε κάνει κλικ από την αρχή ήταν το ΚΠΛ. Πλέον, αδυναμία μου είναι το Μείνε.
Εγώ ήμουν άρρωστος με 38 πυρετό και πήγα σχολείο μόνο και μόνο να πάω στο περίπτερο που ήταν απέναντι να πάρω το δίσκο.
Στους γονείς μου δεν μπορούσα να πω να πάνε να μου το πάρουν γιατί είναι κατά την αγορά δίσκων αφού υπάρχει το Youtube.
Οπότε έκανα θυσία. Ventalia Και μόλις γύρισα έβαλα να τον ακούσω στο cd player κι ας ήμουν σαν ετοιμοθάνατος. Ventalia
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης