Rihanna
+26
Nickv
Konstantinos
kinop
Sprezzatura
Kostask
greggel1982
manos
themisDV92
Liakoman
oberlina
Antonius
spyr3t0spap
Filippos
vandilove
Chronis
n1kos
Steliosg
Adamos
neereaux
Kostas_1
bitcoin
Leonidas
stelios
Nicholas
thebest20
dimosf1
30 απαντήσεις
Σελίδα 44 από 45 •
1 ... 23 ... 43, 44, 45 

- ChristosSavSuper Vandicted
Me & Despina
Fan της Δέσποινας από:
Αγαπημένο τραγούδι:
Αγαπημένος δίσκος: Προφητείες
Απ: Rihanna
Τρι Σεπ 12, 2023 1:32 pm
Filippos έγραψε:Φαντάσου playlisting που έχει πέσει.
Την ξέρει όλος ο πλανήτης + όλες οι ηλικίες

Αρέσει στους χρήστες Leonidas, Kostas_1 και oberlina
- Kostas_1Platinum Member
Me & Despina
Fan της Δέσποινας από: 2008
Αγαπημένο τραγούδι:
Αγαπημένος δίσκος: Γεια
Τρι Σεπ 12, 2023 1:32 pm
ChristosSav έγραψε:Filippos έγραψε:Φαντάσου playlisting που έχει πέσει.
Την ξέρει όλος ο πλανήτης + όλες οι ηλικίες![]()
SLAY BESTIE
Αρέσει στους χρήστες oberlina και ChristosSav
- LeonidasVIP Member
Me & Despina
Αγαπημένο τραγούδι: Παράτα με
Τρι Σεπ 12, 2023 1:49 pm
Αχχ δεν θα το ανοίξωFilippos έγραψε:Φαντάσου playlisting που έχει πέσει.
Τρι Σεπ 12, 2023 1:51 pm
Άμα δεν ξέρεις τι να κανείς τα δισεκατομμύρια σου τα πετάς σε playlisting για να κανείς πλάκα τους υπόλοιπους που χτυπάνε 12 εργατοώρες την μέρα σε παγκόσμια τουρ, προμο, ηχογραφήσεις, άλμπουμ κτλFilippos έγραψε:Φαντάσου playlisting που έχει πέσει.

- FilipposGolden Member
Me & Despina
Fan της Δέσποινας από: 2004
Αγαπημένο τραγούδι: Θέλω να σε δω
Τρι Σεπ 12, 2023 2:27 pm
Ε ναι όλη η υφήλιος τραγουδάει το Work work work που απευθύνεται σε ενήλικο κοινό, εν αντιθέσει με τα χαζοποπακια της Taylor. Σωστά ;ChristosSav έγραψε:Filippos έγραψε:Φαντάσου playlisting που έχει πέσει.

- FilipposGolden Member
Me & Despina
Τρι Σεπ 12, 2023 2:27 pm
Ναι γιατί οι υπόλοιπες είναι φτωχές.oberlina έγραψε:Άμα δεν ξέρεις τι να κανείς τα δισεκατομμύρια σου τα πετάς σε playlisting για να κανείς πλάκα τους υπόλοιπους που χτυπάνε 12 εργατοώρες την μέρα σε παγκόσμια τουρ, προμο, ηχογραφήσεις, άλμπουμ κτλFilippos έγραψε:Φαντάσου playlisting που έχει πέσει.

- LeonidasVIP Member
Me & Despina
Αγαπημένο τραγούδι: Παράτα με
Τρι Σεπ 12, 2023 2:28 pm
Για την ακρίβεια ναιFilippos έγραψε:Ε ναι όλη η υφήλιος τραγουδάει το Work work work:ChristosSav έγραψε:Filippos έγραψε:Φαντάσου playlisting που έχει πέσει.
Το 2016 δεν υπήρχε άνθρωπος στον πλανήτη που να μην το σιγοτραγουδάει
Η Ριανα ήταν με διαφορά η μεγαλύτερη χιτ μέικερ από όλες
Τρι Σεπ 12, 2023 2:50 pm
Rihanna ended filipflop once again and parked suzuki Swift
Αρέσει στον χρήστη Kostas_1
- oberlinaSilver Member
Τρι Σεπ 12, 2023 2:57 pm
Ελπίζω να κατάλαβες ότι σε έκανα να αντικρούσεις εμμέσως τον εαυτό σουFilippos έγραψε:Ναι γιατί οι υπόλοιπες είναι φτωχές.oberlina έγραψε:Άμα δεν ξέρεις τι να κανείς τα δισεκατομμύρια σου τα πετάς σε playlisting για να κανείς πλάκα τους υπόλοιπους που χτυπάνε 12 εργατοώρες την μέρα σε παγκόσμια τουρ, προμο, ηχογραφήσεις, άλμπουμ κτλFilippos έγραψε:Φαντάσου playlisting που έχει πέσει.

- FilipposGolden Member
Me & Despina
Τρι Σεπ 12, 2023 3:22 pm
Γιατί είπα εγώ ότι το playlisting οφείλεται στα χρήματα ;oberlina έγραψε:Ελπίζω να κατάλαβες ότι σε έκανα να αντικρούσεις εμμέσως τον εαυτό σουFilippos έγραψε:Ναι γιατί οι υπόλοιπες είναι φτωχές.oberlina έγραψε:Άμα δεν ξέρεις τι να κανείς τα δισεκατομμύρια σου τα πετάς σε playlisting για να κανείς πλάκα τους υπόλοιπους που χτυπάνε 12 εργατοώρες την μέρα σε παγκόσμια τουρ, προμο, ηχογραφήσεις, άλμπουμ κτλFilippos έγραψε:Φαντάσου playlisting που έχει πέσει.
- oberlinaSilver Member
Τρι Σεπ 12, 2023 3:27 pm
Δωρεάν γίνεται; Έχει φιλαράκι στο Spotify?Filippos έγραψε:Γιατί είπα εγώ ότι το playlisting οφείλεται στα χρήματα ;oberlina έγραψε:Ελπίζω να κατάλαβες ότι σε έκανα να αντικρούσεις εμμέσως τον εαυτό σουFilippos έγραψε:Ναι γιατί οι υπόλοιπες είναι φτωχές.oberlina έγραψε:Άμα δεν ξέρεις τι να κανείς τα δισεκατομμύρια σου τα πετάς σε playlisting για να κανείς πλάκα τους υπόλοιπους που χτυπάνε 12 εργατοώρες την μέρα σε παγκόσμια τουρ, προμο, ηχογραφήσεις, άλμπουμ κτλFilippos έγραψε:Φαντάσου playlisting που έχει πέσει.
- ChristosSavSuper Vandicted
Me & Despina
Fan της Δέσποινας από:
Αγαπημένο τραγούδι:
Τρι Σεπ 12, 2023 3:28 pm
Πούλησε τ' αμπέλια στο χωριό.
*ήχος από drums*
*ήχος από drums*
Αρέσει στους χρήστες Kostas_1, Filippos και oberlina
- greggel1982Super Vandicted
Me & Despina
Fan της Δέσποινας από: 1996 και Εσενα Περιμένω
Αγαπημένο τραγούδι: Θα Θελα
Τρι Σεπ 12, 2023 3:32 pm
ακριβως αυτοLeonidas έγραψε:Για την ακρίβεια ναιFilippos έγραψε:Ε ναι όλη η υφήλιος τραγουδάει το Work work work:ChristosSav έγραψε:Filippos έγραψε:Φαντάσου playlisting που έχει πέσει.
Το 2016 δεν υπήρχε άνθρωπος στον πλανήτη που να μην το σιγοτραγουδάει
Η Ριανα ήταν με διαφορά η μεγαλύτερη χιτ μέικερ από όλες
Αρέσει στον χρήστη oberlina
- FilipposGolden Member
Me & Despina
Τρι Σεπ 12, 2023 3:36 pm
Δεν καταλαβαίνω πού θες να καταλήξεις. Δηλαδή η Katy Perry δεν μπορεί να πληρώσει playlisting ;oberlina έγραψε:Δωρεάν γίνεται; Έχει φιλαράκι στο Spotify?Filippos έγραψε:Γιατί είπα εγώ ότι το playlisting οφείλεται στα χρήματα ;oberlina έγραψε:Ελπίζω να κατάλαβες ότι σε έκανα να αντικρούσεις εμμέσως τον εαυτό σουFilippos έγραψε:Ναι γιατί οι υπόλοιπες είναι φτωχές.oberlina έγραψε:Άμα δεν ξέρεις τι να κανείς τα δισεκατομμύρια σου τα πετάς σε playlisting για να κανείς πλάκα τους υπόλοιπους που χτυπάνε 12 εργατοώρες την μέρα σε παγκόσμια τουρ, προμο, ηχογραφήσεις, άλμπουμ κτλFilippos έγραψε:Φαντάσου playlisting που έχει πέσει.
- oberlinaSilver Member
Τρι Σεπ 12, 2023 3:41 pm
Θέλω να καταλήξω στο ότι αυτό το νούμερο δεν είναι playlisting γιατί αν ήταν θα το έκαναν όλοι εύκολα. Δεδομένου ότι η Ριανα δεν είναι καν στα today hits, pop hits playlists κτλ.Filippos έγραψε:Δεν καταλαβαίνω πού θες να καταλήξεις. Δηλαδή η Katy Perry δεν μπορεί να πληρώσει playlisting ;oberlina έγραψε:Δωρεάν γίνεται; Έχει φιλαράκι στο Spotify?Filippos έγραψε:Γιατί είπα εγώ ότι το playlisting οφείλεται στα χρήματα ;oberlina έγραψε:Ελπίζω να κατάλαβες ότι σε έκανα να αντικρούσεις εμμέσως τον εαυτό σουFilippos έγραψε:Ναι γιατί οι υπόλοιπες είναι φτωχές.oberlina έγραψε:
Άμα δεν ξέρεις τι να κανείς τα δισεκατομμύρια σου τα πετάς σε playlisting για να κανείς πλάκα τους υπόλοιπους που χτυπάνε 12 εργατοώρες την μέρα σε παγκόσμια τουρ, προμο, ηχογραφήσεις, άλμπουμ κτλ
- FilipposGolden Member
Me & Despina
Τρι Σεπ 12, 2023 3:43 pm
Καλά οκ. Σου φαίνεται λογικό δηλαδή χωρίς νέες κυκλοφορίες να είναι πιο πάνω από τον πιο hot male artist αυτήν την στιγμή.oberlina έγραψε:Θέλω να καταλήξω στο ότι αυτό το νούμερο δεν είναι playlisting γιατί αν ήταν θα το έκαναν όλοι εύκολα. Δεδομένου ότι η Ριανα δεν είναι καν στα today hits, pop hits playlists κτλ.Filippos έγραψε:Δεν καταλαβαίνω πού θες να καταλήξεις. Δηλαδή η Katy Perry δεν μπορεί να πληρώσει playlisting ;oberlina έγραψε:Δωρεάν γίνεται; Έχει φιλαράκι στο Spotify?Filippos έγραψε:Γιατί είπα εγώ ότι το playlisting οφείλεται στα χρήματα ;oberlina έγραψε:Ελπίζω να κατάλαβες ότι σε έκανα να αντικρούσεις εμμέσως τον εαυτό σουFilippos έγραψε:
Ναι γιατί οι υπόλοιπες είναι φτωχές.
- oberlinaSilver Member
Τρι Σεπ 12, 2023 4:05 pm
Πολλά πράγματα δεν είναι λογικά. Αν μου έλεγες το 2015 ότι η Ριανα θα βγάλει σειρά με μέικ απ και θα γίνει τέτοιος τρελός χαμός που η εταιρία της θα είναι στα μεγαλύτερα beauty brands του κόσμου επίσης μη λογικό θα μου φαινόταν. Αλλά έγινε.Filippos έγραψε:Καλά οκ. Σου φαίνεται λογικό δηλαδή χωρίς νέες κυκλοφορίες να είναι πιο πάνω από τον πιο hot male artist αυτήν την στιγμή.oberlina έγραψε:Θέλω να καταλήξω στο ότι αυτό το νούμερο δεν είναι playlisting γιατί αν ήταν θα το έκαναν όλοι εύκολα. Δεδομένου ότι η Ριανα δεν είναι καν στα today hits, pop hits playlists κτλ.Filippos έγραψε:Δεν καταλαβαίνω πού θες να καταλήξεις. Δηλαδή η Katy Perry δεν μπορεί να πληρώσει playlisting ;oberlina έγραψε:Δωρεάν γίνεται; Έχει φιλαράκι στο Spotify?Filippos έγραψε:Γιατί είπα εγώ ότι το playlisting οφείλεται στα χρήματα ;oberlina έγραψε:
Ελπίζω να κατάλαβες ότι σε έκανα να αντικρούσεις εμμέσως τον εαυτό σου
Το playlisting με την έννοια που το εννοούμε δίνει ένα boost σε καλλιτέχνες και τραγούδια για ένα μικρό χρονικό διάστημα. Το να είσαι στο τοπ10 επι χρόνια και να παίρνει στριμς όλη σου η δισκογραφία δεν είναι playlisting αλλά κάτι άλλο. Γιατί αν ήταν playlisting θα το έκαναν και άλλοι.
- FilipposGolden Member
Me & Despina
Τρι Σεπ 12, 2023 4:42 pm
- oberlinaSilver Member
Τρι Σεπ 12, 2023 4:49 pm
Τώρα οκ έγραψες κατι απλά για να το γράψεις. Εκείνη η συναυλία στο wembley ήταν sold out και είχαν αγοραστεί τα εισιτήρια από "μαύρη αγορά" για να τα πουλήσουν σε ακραίες τιμές 2nd market και απλά δεν τα πούλησαν.
https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/music/news/rihanna-sold-out-wembley-stadium-concert-was-half-empty-touts-a7116896.html
Δηλαδή όντως πίστεψες ότι η Ριάνα θα έκανε συναυλία σε άδειο wembley?

- FilipposGolden Member
Me & Despina
Τρι Σεπ 12, 2023 5:00 pm

Σελίδα 44 από 45 •
1 ... 23 ... 43, 44, 45 

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|