Beyoncé
- FilipposPlatinum Member
Me & Despina
Fan της Δέσποινας από:
Αγαπημένο τραγούδι: Θέλω Να Σε Δω
Αγαπημένος δίσκος: Γεια
Απ: Beyoncé
Όχι αποκλειστικά για την Bey, αν και θεωρώ πως ανήκει σε αυτήν την κατηγορία. Και δεν λέω πως αυτή η κατηγορία είναι αγενής, απλά ότι ακολουθεί το πρότυπο των παλιών pop stars που ήταν "άπιαστοι" για το απλό κοινό. Δηλαδή πώς βρίσκεται μαζί τους, πχ σχολιάζει στα social, κάνει τύπου συγκεντρώσεις ή secret sessions ; Δεν το ρωτάω ειρωνικά.oberlina έγραψε:Filippos έγραψε:Πάντως πάνω σε αυτό θα ήθελα να σχολιάσω πως δεν ευθύνεται η Taylor αν κάποιες pop stars την έχουν δει ιέρειες και είναι αποστασιοποιημένες από το κοινό τους. Η Taylor πάντα επικοινωνούσε με τους φανς της είτε με τα easter eggs, είτε με τα secret sessions, χαρίζοντας μπόλικο μουσικό υλικό και πραγματοποιώντας πολλές επιθυμίες τους π.χ. All too well (10 minute version), vault tracks κ.λπ. Γι΄αυτό και έχει το μεγαλύτερο και πιο πιστό fanbase απ' όλες, γιατί πάντα ήταν προσιτή και χωρίς το ύφος της βασίλισσας που τους κάνει χάρη που ασχολείται με τη μουσική.
Ισχύει αυτό για την Taylor. Αλλά δεν νομίζω να έχει καμία "υφάκι". Γενικά η Μπιγιονσε αν η σπόντα πάει σε αυτή είναι πάρα πολύ γλυκιά και επικοινωνιακή προς τους φανς όταν βρίσκεται μαζί τους.
Απλά μου κάνει εντύπωση να θεωρεί ο Κώστας περίεργο που η Taylor ζήτησε από τους φανς της να την ψηφίσουν ή τα αστειάκια "stream pls".
- KostaskBaby Vandicted
- oberlinaPlatinum Member
Εννοώ βρίσκεται μαζί τους στις συναυλίες της και εκεί κατεβαίνει πολύ συχνά στο κοινό, δίνει μικρόφωνα. Είναι παιχνιδιάρα γενικά. Παλιά σίγουρα έκανε m&g, album sessions κτλ. Δεν ήμουν ποτέ σταν να τα γνωρίζω. Ίσως ο Savage και ο Κώστας να ξέρουν καλύτερα.
Λανθασμένα πιστεύεις ότι έχει υφάκι ιέρειας. Ναι οκ, όταν κάνει performance το έχει. Αλλά μόλις σταματάει η μουσική είναι ένας άλλος άνθρωπος, χαμογελαστός, με πολύ χιούμορ και δεν περιφέρεται καθόλου με diva attidute.
0:48 για τους μικρότερους
- LeonidasVIP Member
Me & Despina
Fan της Δέσποινας από: 2008
Αγαπημένο τραγούδι: Παράτα με
Αγαπημένος δίσκος: Προφητείες
Me & Despina
Fan της Δέσποινας από:
Αγαπημένο τραγούδι:
Αρέσει στον χρήστη Kostask
- KostaskBaby Vandicted
…Even after selling out Belgium, Spain and all 3 dates in Germany, there’s still hundreds of thousands of fans waiting in queue to get a chance to experience Beyoncé’s Renaissance World Tour. The Global demand is OVERWHELMING. pic.twitter.com/trCuiTwMdQ
— BEY-Z⬢⬡ · fan account (@beyzhive) February 10, 2023
Τα σημερινά από τις πόλεις που άνοιξαν πριν λίγο
Αρέσει στον χρήστη ChristosSav
- ChristosSavSilver Member
Me & Despina
Fan της Δέσποινας από:
Αγαπημένο τραγούδι:
Από ότι έχω καταλάβει, επειδή στην Ευρώπη δεν επιτρέπεται το dynamic price για να τα αρπάξουν έκαναν τα platinum tickets. Που ουσιαστικά είναι τα τελευταία εισιτήρια χωρίς κανένα προνόμιο σε εξωφρενική τιμή. Σε πιάνει μια αηδία.
Me & Despina
Fan της Δέσποινας από:
Αγαπημένο τραγούδι:
Αρέσει στον χρήστη oberlina
- KostaskBaby Vandicted
.@Beyonce’s “Cuff It” is challenging for a new peak inside the top 5 on this week’s Billboard Hot 100, scoring the biggest US pure sales week of 2023.
— Talk of the Charts (@talkofthecharts) February 10, 2023
Αρέσει στους χρήστες Leonidas και ChristosSav
Me & Despina
Fan της Δέσποινας από:
Αγαπημένο τραγούδι:
- KostaskBaby Vandicted
Θα με χάσετε όταν πει το Heated στο τουρ, είναι το απόλυτο bop μου!
Αρέσει στους χρήστες oberlina και ChristosSav
Me & Despina
Fan της Δέσποινας από:
Αγαπημένο τραγούδι:
Αρέσει στους χρήστες Leonidas, Kostas_1, Filippos και greggel1982
- Kostas_1Platinum Member
Me & Despina
Fan της Δέσποινας από: 2008
Αγαπημένο τραγούδι:
Get over it. Υπέρ-βραβευμένη ειναι
Αρέσει στους χρήστες Filippos και greggel1982
Me & Despina
Fan της Δέσποινας από:
Αγαπημένο τραγούδι:
oberlina έγραψε:Μερικοί τίτλοι είναι τόσο υπερβολικοί. Γενικά δεν γίνεται να είναι στα 40 της η πιο πολυβραβευμένη καλλιτέχνης έβερ και να υπάρχει το narrative ότι αδικείται στα Grammy. It's not clicking για εμένα.
Το γενονός ότι τα Grammys δεν της δίνουν το AOTY είναι η θέση τους απέναντι στη B. Το ότι παίρνει τα υπόλοιπα "μικρότερα" βραβεία (και αυτό έλειπε στη τελική, αλλιώς θα ήταν σκάνδαλο σε σχέση με τις υπόλοιπες υποψηφιότητες) είναι μια άλλη ιστορία (μεγάλη) και δεν θα έπρεπε κατά τη γνώμη μου να μπαίνει στην εξίσωση για το αν αξίζει ή όχι το AOTY ούτε να περνάει ασχολίαστο. Φυσικά και συμφωνώ πως υπάρχει μια υπερβολή στους παραπάνω τίτλους αλλά ταυτόχρονα χαίρομαι που ολόκληρος ο τύπος δεν το άφησε να περάσει έτσι.
Στη τελική, όμως, είναι απλά βραβεία και η ζωή συνεχίζεται κανονικά. Ευτυχώς όπως έχει δείξει η μέχρι τώρα πορεία, όλο αυτό δεν επηρεάζει καθόλου τη μουσική της και τις επιλογές της.
- Σπόιλερ:
- Και κάτι σχετικό-άσχετο: Ο δίσκος του Harry Styles μου άρεσε πολύ και τον άκουσα επίσης ακόμα πιο πολύ κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Και μάλιστα ολόκληρο, όχι μόνο τα singles. Αλλά δεν μπορώ να προσπεράσω το γεγονός ότι όλα αυτό θυμίζει "προϊόν" φτιαγμένο μιας και έχουμε έναν λευκό straight καλλιτέχνη που δανείζεται εντόνως τον τελευταίο καιρό queer στοιχεία στο image του. Αν αυτό είναι η αισθητική του, θα είμαι μαζί του και μπράβο του. Αλλά για την ώρα μου μυρίζει marketing.
Αρέσει στους χρήστες Kostask και filis
- KostaskBaby Vandicted
- FilipposPlatinum Member
Me & Despina
Fan της Δέσποινας από:
Αγαπημένο τραγούδι: Θέλω Να Σε Δω
- Σπόιλερ:
- Να ανάψουν λίγο τα αίματα