Faydee

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω

Faydee

Δημοσίευση από thebest20 Την / Το Τετ Μαρ 30, 2016 4:00 pm

Κυκλοφόρησε νέο EP με τίτλο Legendary και 5 ολοκαίνουργια κομμάτια



https://itunes.apple.com/us/album/legendary-ep/id1095563361

Εδώ ολόκληρο το EP


thebest20
Vandicted
Vandicted

Δημοσιεύσεις Δημοσιεύσεις : 872
Join date : 27/10/2015

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: Faydee

Δημοσίευση από thebest20 Την / Το Τετ Μαρ 30, 2016 4:00 pm

Μια επιλογή από τα πιο γνωστά singles του Faydee στην Ελλάδα
















Ολόκληρη η βιντεογραφία εδώ
https://www.youtube.com/user/faydeetv/videos


Έχει επεξεργασθεί από τον/την thebest20 στις Τετ Μαρ 30, 2016 4:03 pm, 1 φορά

thebest20
Vandicted
Vandicted

Δημοσιεύσεις Δημοσιεύσεις : 872
Join date : 27/10/2015

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: Faydee

Δημοσίευση από thebest20 Την / Το Τετ Μαρ 30, 2016 4:01 pm

Και οι συνεργασίες του




thebest20
Vandicted
Vandicted

Δημοσιεύσεις Δημοσιεύσεις : 872
Join date : 27/10/2015

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: Faydee

Δημοσίευση από thebest20 Την / Το Τετ Μαρ 30, 2016 4:04 pm

Να θυμηθούμε και την τέλεια εμφάνισή τους από τα MAD VMA 2015


Ελπίζω να τον δούμε και φέτος!!!!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

thebest20
Vandicted
Vandicted

Δημοσιεύσεις Δημοσιεύσεις : 872
Join date : 27/10/2015

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: Faydee

Δημοσίευση από thebest20 Την / Το Τετ Μαρ 30, 2016 4:05 pm

Discography :

Never Saw Me Coming (Album 2009)
Unbreakable (EP 2012)
Legendary (EP 2016)

Singles:

2008: "Never Ever"
2010: "Shelter Your Heart"
2010: "I Should've Known" (feat. Manny Boy)
2011: "Fallin' (Ya Gamil)" (produced by Divy Pota)
2011: "Say My Name'
2011: "Psycho"
2012: "Forget the World (FML)"
2012: "Laugh Till You Cry" (feat. Lazy J)
2013: "Unbreakable" (feat. Miracle)
2013: "Catch Me"
2013: "Can't Let Go"
2014: "You Deserve Better"
2014: "Beautiful Girl" (with Costi)
2014: "Far Away"
2014: "Maria"
2014: "Habibi (I Need Your Love)"
2014: "In the Dark"
2015: "Move On (C'est La Vie)"
2015: "Lullaby"
2015: "Sun Don't Shine"

thebest20
Vandicted
Vandicted

Δημοσιεύσεις Δημοσιεύσεις : 872
Join date : 27/10/2015

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: Faydee

Δημοσίευση από thebest20 Την / Το Κυρ Απρ 03, 2016 11:44 pm

Το Legendary είναι τέλειο κομμάτι!!!!Θυμίζει τις επιτυχίες του Faydee.Τα υπόλοιπα 4 ακούγονται ευχάριστα,χωρίς να είναι κάτι το ιδιαίτερο.

thebest20
Vandicted
Vandicted

Δημοσιεύσεις Δημοσιεύσεις : 872
Join date : 27/10/2015

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης