Σελίδα 2 από 2 •
1, 2

battles
Απ: Battles (Round 2) : "Αν δε μ'αγαπάς" VS "Μάσκα"
Την / Το Σαβ Φεβ 18, 2017 7:33 pm
Μάσκα, αλλά με δυσκολία.
Την / Το Σαβ Φεβ 18, 2017 10:01 pm
μασκα...ποσο αγαπημενο...κ ΑΛΗΘΙΝΟΟΟΟ!!!!!!!

Την / Το Κυρ Φεβ 19, 2017 2:01 pm
Εμένα που δε με ενδιαφέρει ιδιαίτερα να ψηφίσω σε αυτό το battle να ανταλλάξω την ψήφο με μία επιπλέον στο άλλο battle;

Την / Το Κυρ Φεβ 19, 2017 6:16 pm
@spyr3t0spap έγραψε:Εμένα που δε με ενδιαφέρει ιδιαίτερα να ψηφίσω σε αυτό το battle να ανταλλάξω την ψήφο με μία επιπλέον στο άλλο battle;![]()
ψηφισε σε παρακαλω

Την / Το Κυρ Φεβ 19, 2017 6:53 pm
@dimosf1 έγραψε:@spyr3t0spap έγραψε:Εμένα που δε με ενδιαφέρει ιδιαίτερα να ψηφίσω σε αυτό το battle να ανταλλάξω την ψήφο με μία επιπλέον στο άλλο battle;![]()
ψηφισε σε παρακαλω![]()
![]()
- Σπόιλερ:
- Ααααα "Παρακαλώ πολύ" (που θα έλεγε και η Λίλη) κύριε διαχειριστά, δε σας επιτρέπω τέτοιο ύφος!
Μάσκα for the win!
Την / Το Κυρ Φεβ 19, 2017 6:57 pm
@spyr3t0spap έγραψε:@dimosf1 έγραψε:@spyr3t0spap έγραψε:Εμένα που δε με ενδιαφέρει ιδιαίτερα να ψηφίσω σε αυτό το battle να ανταλλάξω την ψήφο με μία επιπλέον στο άλλο battle;![]()
ψηφισε σε παρακαλω![]()
![]()
Μάσκα for the win!
Τι κατάλαβες ρε @dimosf1..????
Μ@λ@κί@ έκανε....Άστον να κάθεται και αυτός και η ψήφος του...

Την / Το Κυρ Φεβ 19, 2017 7:03 pm
@themisDV92 έγραψε:@spyr3t0spap έγραψε:@dimosf1 έγραψε:@spyr3t0spap έγραψε:Εμένα που δε με ενδιαφέρει ιδιαίτερα να ψηφίσω σε αυτό το battle να ανταλλάξω την ψήφο με μία επιπλέον στο άλλο battle;![]()
ψηφισε σε παρακαλω![]()
![]()
Μάσκα for the win!
Τι κατάλαβες ρε @dimosf1..????
Μ@λ@κί@ έκανε....Άστον να κάθεται και αυτός και η ψήφος του...
τι να κανει και αυτος μωρε.Προσπαθει να το γυρισει σε ντερμπι αλλα δεν το βλεπω...

Την / Το Κυρ Φεβ 19, 2017 7:11 pm
Πάντως, ενώ ψήφισα τη Μάσκα ήθελα να περάσει και το άλλο. Όχι ότι θα έμπαινε στην τελική 10άδα αλλά σκέφτομαι ότι αν δεν περάσει η μάσκα θα σταματήσει και αυτή να τη λέει.

Την / Το Κυρ Φεβ 19, 2017 7:15 pm
Τουλάχιστον την Μάσκα την έχει τραγουδήσει που και που. Το υπέροχο, μοναδικό, ανεπανάληπτο " Αν δεν μ' αγαπάς " ούτε για δείγμα !!@Giotis έγραψε:Πάντως, ενώ ψήφισα τη Μάσκα ήθελα να περάσει και το άλλο. Όχι ότι θα έμπαινε στην τελική 10άδα αλλά σκέφτομαι ότι αν δεν περάσει η μάσκα θα σταματήσει και αυτή να τη λέει.![]()

Την / Το Κυρ Φεβ 19, 2017 7:18 pm
Ε γιατί τα άλλα που θα βγουν θα τα λέει;@Giotis έγραψε:Πάντως, ενώ ψήφισα τη Μάσκα ήθελα να περάσει και το άλλο. Όχι ότι θα έμπαινε στην τελική 10άδα αλλά σκέφτομαι ότι αν δεν περάσει η μάσκα θα σταματήσει και αυτή να τη λέει.![]()

Την / Το Κυρ Φεβ 19, 2017 7:21 pm
Φίλιππος Φωτιάδης έγραψε:Τουλάχιστον την Μάσκα την έχει τραγουδήσει που και που. Το υπέροχο, μοναδικό, ανεπανάληπτο " Αν δεν μ' αγαπάς " ούτε για δείγμα !!@Giotis έγραψε:Πάντως, ενώ ψήφισα τη Μάσκα ήθελα να περάσει και το άλλο. Όχι ότι θα έμπαινε στην τελική 10άδα αλλά σκέφτομαι ότι αν δεν περάσει η μάσκα θα σταματήσει και αυτή να τη λέει.![]()
![]()
Την / Το Κυρ Φεβ 19, 2017 7:23 pm
Δέχομαι ένα απίστευτο bullying αλλά δεν πτοούμαι.
Πέρα από την πλάκα όμως, δεν είχα σκοπό να ψηφίσω κάποιο γιατί δεν τα είχα ψηφίσει ούτε στην πρώτη φάση, ούτε μου λένε κάτι (κανένα από τα δύο) οπότε δεν ήθελα να επηρεάσω το αποτέλεσμα όταν σε κάποιους αρέσουν πάρα πολύ. Άρα αποκλείεται να ψήφιζα εκδικητικά.
Ο μόνος λόγος που επέλεξα τη Μάσκα είναι γιατί μου αρέσει λίγο παραπάνω ο στίχος.

Πέρα από την πλάκα όμως, δεν είχα σκοπό να ψηφίσω κάποιο γιατί δεν τα είχα ψηφίσει ούτε στην πρώτη φάση, ούτε μου λένε κάτι (κανένα από τα δύο) οπότε δεν ήθελα να επηρεάσω το αποτέλεσμα όταν σε κάποιους αρέσουν πάρα πολύ. Άρα αποκλείεται να ψήφιζα εκδικητικά.
Ο μόνος λόγος που επέλεξα τη Μάσκα είναι γιατί μου αρέσει λίγο παραπάνω ο στίχος.
Την / Το Κυρ Φεβ 19, 2017 7:25 pm
Ντάξει εννοούσα τα τελευταία χρόνια. Τι να το κάνω 10 χρόνια πριν ;; Αν δεν το τραγουδούσε και τότε θα έπεφτε φωτιά να μας κάψει !!@themisDV92 έγραψε:Φίλιππος Φωτιάδης έγραψε:Τουλάχιστον την Μάσκα την έχει τραγουδήσει που και που. Το υπέροχο, μοναδικό, ανεπανάληπτο " Αν δεν μ' αγαπάς " ούτε για δείγμα !!@Giotis έγραψε:Πάντως, ενώ ψήφισα τη Μάσκα ήθελα να περάσει και το άλλο. Όχι ότι θα έμπαινε στην τελική 10άδα αλλά σκέφτομαι ότι αν δεν περάσει η μάσκα θα σταματήσει και αυτή να τη λέει.![]()
![]()

Ενώ την Μάσκα την θυμάται κάποιες φορές
Την / Το Κυρ Φεβ 19, 2017 7:26 pm
Κάπως έτσι. Αμφιταλαντεύομαι@themisDV92 έγραψε:@Giotis έγραψε:Πάντως, ενώ ψήφισα τη Μάσκα ήθελα να περάσει και το άλλο.
Διπολική διαταραχή φάση???![]()

Την / Το Κυρ Φεβ 19, 2017 7:27 pm
Την / Το Κυρ Φεβ 19, 2017 7:30 pm
Εγώ αποφάσισα στην επόμενη φάση να ψηφίσω αυτά που δεν λέει πια.

Την / Το Κυρ Φεβ 19, 2017 7:32 pm
Άργησες, αλλά μπήκες στο νόημα...

Για ακολουθήστε και οι υπόλοιποι!!!!

Την / Το Κυρ Φεβ 19, 2017 7:39 pm
Δεν με λυπάσαι λίγο ;;@spyr3t0spap έγραψε:Δέχομαι ένα απίστευτο bullying αλλά δεν πτοούμαι.![]()

Σε συγχωρώ επειδή λατρεύω Αγάπη και Μέχρι Μάη μήνα.

Την / Το Κυρ Φεβ 19, 2017 8:08 pm
Η τεράστια αισιοδοξία που έχουμε ότι η Δέσποινα θα εντάξει τα τραγούδια της 10αδας στα προγράμματά της με συγκινεί.

- Σπόιλερ:
Ειλικρινά ο κύριος λόγος που δεν ήθελα να ψηφίσω ήταν γιατί είχα δει με τι σθένος υπερασπιζόσουν το "Αν δε μ'αγαπάς" από την πρώτη φάση κιόλας. Αλλά τι να κάνω... δέχτηκα πιέσεις από τους ανώτερους!Φίλιππος Φωτιάδης έγραψε:Δεν με λυπάσαι λίγο ;;Νίκησες στην εκστρατεία με το Χωρίς εσένα και τώρα απαξιώνεις το Αν δεν μ' αγαπάς.
Τώρα για το τραγούδι αυτό καθαυτό... τι να κάνω, αρκετά τραγούδια που είναι και fan favorite δεν κατάφεραν να με αγγίξουν.
Σελίδα 2 από 2 •
1, 2

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης