Selena Gomez
+14
Antonius
oberlina
neereaux
Chronis
Steliosg
dimosf1
Filippos
n1kos
thebest20
Kostas_1
stelios
Dimitra1995fp
Leonidas
themisDV92
18 απαντήσεις
- LeonidasVIP Member
Me & Despina
Fan της Δέσποινας από: 2008
Αγαπημένο τραγούδι: Παράτα με
Αγαπημένος δίσκος: Προφητείες
Απ: Selena Gomez
Δευ Αυγ 28, 2023 11:44 pm
Εγώ πάντως το Calm Down δεν το έχω ακούσει πουθενά ούτε μου το έχουν αναφέρει φίλοι μου
Ίσως να μην έφτασε Ευρώπη
Δευ Αυγ 28, 2023 11:51 pm
Filippos έγραψε:Η Taylor είναι η 2η γυναίκα με τα περισσότερα views μετά την απόλυτη latin Queen Shakira. Ειλικρινά θα την κάνετε drag για τα views ;
η Σελίνα μου πάντως έχει το 1/4 της δισκογραφίας της και τα πάει μια χαρά... ΑΣΕ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΑ VIEWS TOY BAD BLOOD
- Kostas_1Platinum Member
Me & Despina
Αγαπημένο τραγούδι:
Αγαπημένος δίσκος: Γεια
Δευ Αυγ 28, 2023 11:53 pm
Filippos έγραψε:Η Taylor είναι η 2η γυναίκα με τα περισσότερα views μετά την απόλυτη latin Queen Shakira. Ειλικρινά θα την κάνετε drag για τα views ;
Με την 8απλασια δισκογραφία
Επίσης μου λες για συνεργασίες κι αναφέρεις τη non-Latin Queen που εχει να κάνει σολο τραγούδι απο όταν ηταν relevant η Mimi
Kostinct - filipFlop 2-0
Αρέσει στον χρήστη oberlina
- oberlinaPlatinum Member
Δευ Αυγ 28, 2023 11:54 pm
Leonidas έγραψε:Εγώ πάντως το Calm Down δεν το έχω ακούσει πουθενά ούτε μου το έχουν αναφέρει φίλοι μου
τρολάρεις; εγώ πάλι το έχω ακουσει σε κάθε πιθανο σενάριο που θα μπορούσε να ακούσει κάποιος κάπου ένα τραγουδι
Δευ Αυγ 28, 2023 11:56 pm
Kostas_1 έγραψε:Filippos έγραψε:Η Taylor είναι η 2η γυναίκα με τα περισσότερα views μετά την απόλυτη latin Queen Shakira. Ειλικρινά θα την κάνετε drag για τα views ;
Επίσης μου λες για συνεργασίες κι αναφέρεις τη non-Latin Queen που εχει να κάνει σολο τραγούδι απο όταν ηταν relevant η Mimi
Kostinct - filipFlop 2-0
πολύ σωστά τα λέει αυτο το παιδί
μπράβο, όχι μπράβο
Αρέσει στον χρήστη Kostas_1
Me & Despina
Αγαπημένο τραγούδι:
Τρι Αυγ 29, 2023 12:00 am
Αρέσει στους χρήστες Leonidas, Filippos και oberlina
- LeonidasVIP Member
Me & Despina
Αγαπημένο τραγούδι: Παράτα με
Αγαπημένος δίσκος: Προφητείες
Τρι Αυγ 29, 2023 12:02 am
oberlina έγραψε:Leonidas έγραψε:Εγώ πάντως το Calm Down δεν το έχω ακούσει πουθενά ούτε μου το έχουν αναφέρει φίλοι μου
τρολάρεις; εγώ πάλι το έχω ακουσει σε κάθε πιθανο σενάριο που θα μπορούσε να ακούσει κάποιος κάπου ένα τραγουδι
Me & Despina
Fan της Δέσποινας από:
Αγαπημένο τραγούδι: Θέλω Να Σε Δω
Τρι Αυγ 29, 2023 12:03 am
Αφού όπως υποστηρίζετε οι τελευταίες κυκλοφορίες της δεν παίρνουν πολλά views, άρα τι σημασία έχει η ποσότητα ;Kostas_1 έγραψε:Filippos έγραψε:Η Taylor είναι η 2η γυναίκα με τα περισσότερα views μετά την απόλυτη latin Queen Shakira. Ειλικρινά θα την κάνετε drag για τα views ;
Kostinct - filipFlop 2-0
Εντωμεταξύ το On the floor που ανέστησε την καριέρα της Τζένης είναι collab. Μετά το πάλεψε με Maluma, νομίζοντας ότι θα κάνει την επιτυχία του Chantaje, αλλά ούτε για πλάκα.
Me & Despina
Αγαπημένο τραγούδι:
Τρι Αυγ 29, 2023 12:05 am
Filippos έγραψε:Αφού όπως υποστηρίζετε οι τελευταίες κυκλοφορίες της δεν παίρνουν πολλά views, άρα τι σημασία έχει η ποσότητα ;Kostas_1 έγραψε:Filippos έγραψε:Η Taylor είναι η 2η γυναίκα με τα περισσότερα views μετά την απόλυτη latin Queen Shakira. Ειλικρινά θα την κάνετε drag για τα views ;
Kostinct - filipFlop 2-0
Εντωμεταξύ το On the floor που ανέστησε την καριέρα της Τζένης είναι collab. Μετά το πάλεψε με Maluma, νομίζοντας ότι θα κάνει την επιτυχία του Chantaje, αλλά ούτε για πλάκα.
Εντωμεταξύ η Τζένη μέσα σε αυτα τα χρονια εχει πάμπολλα solo τραγούδια.
Shakirat when ?
Τρι Αυγ 29, 2023 12:06 am
Filippos έγραψε:Αφού όπως υποστηρίζετε οι τελευταίες κυκλοφορίες της δεν παίρνουν πολλά views, άρα τι σημασία έχει η ποσότητα ;Kostas_1 έγραψε:Filippos έγραψε:Η Taylor είναι η 2η γυναίκα με τα περισσότερα views μετά την απόλυτη latin Queen Shakira. Ειλικρινά θα την κάνετε drag για τα views ;
Kostinct - filipFlop 2-0
παρακαλώ να πούμε για την Σελίνα μου- queen of bops and views - και όχι για τζειφλοπ/μιμικα carol singer
Τρι Αυγ 29, 2023 12:06 am
Αρέσει στον χρήστη Kostas_1
- FilipposPlatinum Member
Me & Despina
Fan της Δέσποινας από:
Τρι Αυγ 29, 2023 12:23 am
Τρι Αυγ 29, 2023 12:34 am
Αρέσει στον χρήστη Filippos
Τρι Αυγ 29, 2023 9:09 pm
songs written about selena gomez
καθόλου διακριτικός ο abel στο 2ο κουπλέ
Το έχει πει η ίδια η Demi.
Εντάξει του bieber είναι αμέτρητα ειδικά επι Journals-Purprose eras... αλλά τα πιο μπαμ είναι το all that matters και τα παρακάτω
{rumored} τα παρακάτω...
γενικά ο charlie έχει πολλά τραγούδια rumored ότι είναι για Selena αλλά για αυτό λένε πολλοί
δεν το είχα σκεφτεί ποτέ αυτό αλλά είδα ένα thread από swifties που ανέλυαν πάλι κάθε στίχο. Να μας πει ο εκπρόσωπος τύπου @Filippos
καθόλου διακριτικός ο abel στο 2ο κουπλέ
Το έχει πει η ίδια η Demi.
Εντάξει του bieber είναι αμέτρητα ειδικά επι Journals-Purprose eras... αλλά τα πιο μπαμ είναι το all that matters και τα παρακάτω
{rumored} τα παρακάτω...
γενικά ο charlie έχει πολλά τραγούδια rumored ότι είναι για Selena αλλά για αυτό λένε πολλοί
δεν το είχα σκεφτεί ποτέ αυτό αλλά είδα ένα thread από swifties που ανέλυαν πάλι κάθε στίχο. Να μας πει ο εκπρόσωπος τύπου @Filippos
Me & Despina
Fan της Δέσποινας από:
Τρι Αυγ 29, 2023 9:32 pm
Όντως είναι αρκετά διαδεδομένη η θεωρία πως το τραγούδι είναι για την Selena. Ταιριάζει σε πολλά από τα χαρακτηριστικά της κοπέλας που περιγράφει στο τραγούδι.
Ωστόσο εμένα μου δίνει την εντύπωση πως με αυτήν την κοπέλα του τραγουδιού έχουν χαθεί, αλλά πάντα θα υπάρχει αγάπη γι' αυτήν. Οπότε δεν ξέρω κατά πόσο είναι πράγματι για την Selena.
Διάβασε κι αυτό αν θες.
https://firstcuriosity.com/music/did-taylor-swift-write-dorothea-song-for-selena-gomez/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter
Ωστόσο εμένα μου δίνει την εντύπωση πως με αυτήν την κοπέλα του τραγουδιού έχουν χαθεί, αλλά πάντα θα υπάρχει αγάπη γι' αυτήν. Οπότε δεν ξέρω κατά πόσο είναι πράγματι για την Selena.
Διάβασε κι αυτό αν θες.
https://firstcuriosity.com/music/did-taylor-swift-write-dorothea-song-for-selena-gomez/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter
- Σπόιλερ:
- Οι Gaylors λένε πως είναι για την Karlie
Πεμ Αυγ 31, 2023 9:20 pm
μπουρδουκλώθηκε σε ένα μακρύ φόρεμα που φορούσε, έπεσε και έσπασε το χέρι της.
Πεμ Αυγ 31, 2023 9:23 pm
Filippos έγραψε:Όντως είναι αρκετά διαδεδομένη η θεωρία πως το τραγούδι είναι για την Selena. Ταιριάζει σε πολλά από τα χαρακτηριστικά της κοπέλας που περιγράφει στο τραγούδι.
Διάβασε κι αυτό αν θες.
- Σπόιλερ:
Οι Gaylors λένε πως είναι για την Karlie
ναι, και εμένα αυτό βγαίνει από το τραγούδι. Δεν θα έλεγα ότι είναι για σελ... αν και το makeup line χτυπάει. Μπορεί να είναι μια μίξη.
Κλαίω με gaylors:hysterical:
Me & Despina
Fan της Δέσποινας από:
Πεμ Αυγ 31, 2023 9:37 pm
Η Madonna είχε κάποια θέματα υγείας, η Christina το γόνατο, η Selena τώρα το χέρι.oberlina έγραψε:μπουρδουκλώθηκε σε ένα μακρύ φόρεμα που φορούσε, έπεσε και έσπασε το χέρι της.
Μήπως λέω μήπως κάποια είναι η πηγή του κακού ;
Πεμ Αυγ 31, 2023 10:05 pm
Ναι εγώ φταίω που πήγε να το παίξει μοιραία γυναίκα και βρήκε στο ίσιωμαFilippos έγραψε:Η Madonna είχε κάποια θέματα υγείας, η Christina το γόνατο, η Selena τώρα το χέρι.oberlina έγραψε:μπουρδουκλώθηκε σε ένα μακρύ φόρεμα που φορούσε, έπεσε και έσπασε το χέρι της.
Μήπως λέω μήπως κάποια είναι η πηγή του κακού ;
Η ΡΙΡΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ! THEORY DEBUNKED!
Me & Despina
Αγαπημένο τραγούδι:
Παρ Σεπ 01, 2023 2:35 am
Αααα γουρλού