Αθήνα - 10/7 // Θέατρο Πέτρας
- Kostas_1Platinum Member
Me & Despina
Fan της Δέσποινας από: 2008
Αγαπημένο τραγούδι:
Αγαπημένος δίσκος: Γεια
Απ: Αθήνα - 10/7 // Θέατρο Πέτρας
Ένας βέβαια στο κοινό φορούσε μπλούζα «50 χρόνια Άννα Βισση»
Αρέσει στους χρήστες ewo, Leonidas, Filippos, Steliosg, ChristosSav και Nikgi
- n1kosVIP Member
Me & Despina
Fan της Δέσποινας από: 1997
Αγαπημένο τραγούδι: Όλο λείπεις
Αγαπημένος δίσκος: Προφητείες
Ότι καλύτερο εχω ζήσει σε συναυλία!! Έκανε χαμό , γεμάτο θέατρο , φουλ ενέργεια , χοροπηδούσε μονίμως , ασταμάτητη !!
Καλά το Υποφέρω απλά ηδονή , είπε ότι θα κρατήσει αυτήν την βερσιόν και για τον χειμώνα!! Μάσκα - Μάης - Ούτε ενα ευχαριστώ άντε γεια , απόλυτη φωνάρα!
Έλειπαν αρκετά κομμάτια (Όλο λείπεις , προφητείες , εντολές , χάνω εσενα , αν σου λείπω κλπ) αλλά ήθελε άλλη μια ώρα τουλάχιστον για να πει και τα υπόλοιπα.
Επίσης απίστευτη στον λόγο της , όλα όσα έλεγε τόσο to the point.
Ελπίζω να καταφέρω να πάω και Λυκαβηττο.
Αρέσει στους ewo, Giotis, Leonidas, manos, Kostas_1, V.I.P., Filippos και
- maria-dvBaby Vandicted
Ήταν τέλειο επίσης που άλλαξε τη σειρά των τραγουδιών κ δεν ήξερες ποιο ακολουθεί.
Αρέσει στους niklaus, ewo, manos, Kostas_1, Filippos, Steliosg, tns και
Διαφωνεί ο χρήστης lalaland
- ChristosSavSilver Member
Me & Despina
Fan της Δέσποινας από:
Αγαπημένο τραγούδι:
Kostas_1 έγραψε:Και για όποιον έχει απορία , όχι δεν έφαγα κάποιο καρπούζι στο κεφάλι τελικά @ChristosSav
Ένας βέβαια στο κοινό φορούσε μπλούζα «50 χρόνια Άννα Βισση»
Αχαχαχαχα. Δεν ήμουν εγώ αυτός με την μπλούζα. Ήμουν πολύ διακριτικός χθες. Ακόμα και όταν έμπαινα στο φαννατικς απ' το κινητό πριν ξεκινήσει η συναυλία, κοιτούσα δεξιά και αριστερά μην φάω εγώ κανένα καρπούζι
Λοιπόν, ας πω κι εγώ δύο λόγια. Πέρασα πολύ όμορφα. Γενικά νομίζω πως ανήκω στο γενικό κοινό μιας και δεν ακολουθώ την Δέσποινα στα live της, οπότε δεν είχα καθαρή εικόνα του τι θα δω. Η ενέργεια της ήταν στο πικ και φάνηκε να είναι φουλ χαρούμενη. Επίσης το κοινό εξαιρετικό. Νομίζω την αποθέωσε φουλ.
Το setlist ήταν πολύ καλό. Καταλαβαίνω ότι κάποιοι φανς θέλατε κι άλλα κομμάτια -ζω τα αντίστοιχα ως φαννατικ τόσα χρόνια- αλλά πχ για μένα ως απλός ακροατής που βρέθηκα εκεί ήταν πολύ δυνατές οι επιλογές των κομματιών. Είχα ξεχάσει πόσο όμορφα είναι τα κουπλέ του Λυπάμαι και χθες η Δέσποινα τα είπε τέλεια.
Επίσης, αν και για τους περισσότερους από εσάς υποθέτω πως οι σημαντικότερες στιγμές ήταν οι πιο ερμηνευτικές, για μένα ήταν κάπως διαφορετική η εμπειρία: ήταν σχεδόν συγκινητικό να ακούω το Γιατρικό, την Ουτοπία ή ακόμα και το Απαπα μιας ήταν σα να συναντώ κατά κάποιον τρόπο ξανά την εφηβεία μου. Ξαναλέω ότι δεν ακολουθώ την Δέσποινα στα live της οπότε το χθεσινό για μένα ήταν όντως 30 χρόνια Δέσποινα Βανδή.
Αυτά είχα να πω σε γενικές γραμμές. Χάρηκα που ήμουν σε αυτή τη γιορτή.
Αρέσει στους niklaus, thanos - fan, n1kos, ewo, Giotis, Nikovandis_fe, kinop και
Me & Despina
Αγαπημένο τραγούδι:
—————-
Χαίρομαι που πέρασες ωραία!
Πολύ σωστό αυτο που λες για τα χορευτικά τραγούδια.
Κι εγώ ένιωσα νοσταλγία ακούγοντας Διακοπτακι , Γιατρικό και Ουτοπία.
Δεν έχει πάντα λιγότερη «αξία» ένα fun τραγούδι άλλωστε.
————
Γενικά μην αγχώνεσαι, δεν θα σου επιτεθεί κανείς.. εκτός δεν ξέρω.. αν πέσεις στην περίπτωση
Εδώ ο άλλος ήταν στην αρένα με την μπλούζα της Αννας χαλαρός Ευτυχώς αυτές οι εποχές έχουν παρέλθει.
Ακόμη κι αν το έκανε για «τρολαρισμα» δεν προκαλεί κάποιο trigger πια.
Αρέσει στους χρήστες thanos - fan, ewo, Leonidas, Filippos, Steliosg, dyannisb, nihtolouloudo και ChristosSav
- LeonidasVIP Member
Me & Despina
Αγαπημένο τραγούδι: Παράτα με
Ναι έλα άργησα να γράψω γιατί λιποθύμησα 2-3 φορές από το σλειLeonidas έγραψε:Θα λιποθυμήσω.
Η συναυλία παίζει να ηταν το καλύτερο της live.
Απίστευτη ενέργεια, φωνητικά στα καλύτερα της και στις χορογραφίες ήταν αρκετά βελτιωμένη σε σχέση με τα Γιάννενα.
Επιτέλους video wall. Ειδικά η έναρξη με το βιντεάκι της Δέσποινας ήταν αρκετά κουινατο. Στο Να τη χαίρεσαι νμζ παίζουν ξανα πλάνα από το intro video.
Ωραίο και που όταν λέει το «Γελά μου» παίζουν στιγμές αποντην καριέρα της.
Αν και θα μπορούσαν να βάλουν παραπάνω φωτός. 5GB αρχεία με φωτός του στείλαμε. Anyway
Καλά όταν ξεκιναει το Υποφέρω με την γέφυρα, παίζουν από πίσω φωτογραφίες από την δισκογραφία της και μετά μπαίνει η κανονική μουσική…. ΟΡΓΑΣΜΟΣ
Το θέατρο ήταν φουλ γεμάτο. Σε ασφυκτικό βαθμό βασικά τύπου αν λιποθυμούσες πάλι όρθιος θα ήσουν.
Έκανε χαμό, στο σημείο με τα τσιφτετέλια είχαν σηκωθεί όλοι όσοι ήταν στις κερκίδες και έδωσαν πόνο.
Φωνητικά ΤΟΠ. Από τις καλύτερες στιγμές της. Το Πέρασα να δω το έσκισε, στα ποπ κομμάτια δεν έχανε ανάσα κι ας χοροπηδούσε όλη την ώρα.
Αυτό πάλι… εγώ από τις 10 ήθελα να σωριαστω από την ορθοστασία και εκείνη να χοροπηδάει σαν κατσίκι. ΚΟΥΙΝΝ
Καλά Μάσκα ήταν σαν να ακούς σιντι. Το έσκισε με λίγα λόγια όπως και στο Πέρασα να δω που παίζει να έδωσε την καλύτερη ερμηνεία του εβερ.
Το Ούτε ενα ευχαριστώ PEAK. Μας πέθανε εκεί εντάξει….
Κάποιοι κλαίγανε.
Εντάξει η set list είναι ότι καλύτερο. 2μιση ωρες back to back το ενα Χιτ μετά το άλλο. Το ειρωνικό είναι ότι από το πρόγραμμα λείπουν κι αλλά τόσα χιτς που άνετα έβγαζε μια ώρα πρόγραμμα. Είναι αυτό που λέγαμε χρόνια.
Έχει την πιο επιτυχημένη δισκογραφία των τελευταίων 30 χρόνων. Αδιανόητο ότι κάποτε την παρακαλούσαμε να πει το «Ότι ονειρευόμουν».
Από δω και πέρα έτσι πρέπει να είναι τα live της. Μην ξανακούσω Καλλιμάνη και Ζευγαρα θα φρίξω σοβαρά.
Εν κατακλείδι παίζει να ήταν το καλύτερο της λαιβ. Ο κόσμος το χάρηκε παααρα πολύ. Γενικά ήταν τέλειο πάρτι το χθεσινό.
19 μερες ακόμα Παναγία μου να ξαναπάρω την ευλογία. Θα λειπει και ο Μεντε - που δεν παλεύεται - και θα έχουμε λογικά παραπάνω βανδοσονγκς.
Επίσης χαρηκα πολύ που είδα από κοντά και κάποια παιδιά από το φοορυμ!!!
- LeonidasVIP Member
Me & Despina
Ναι αλλά έτσι θα σε αναγνώριζα και θα σε χαιρετούσαKostas_1 έγραψε:Σκεφτόμουν να βάλω κανενα μπλουζάκι με καρπούζια πάνω αλλά λέω ας μην προκαλέσω την τύχη μου.
.
Me & Despina
Αγαπημένο τραγούδι:
Leonidas έγραψε:Ναι αλλά έτσι θα σε αναγνώριζα και θα σε χαιρετούσαKostas_1 έγραψε:Σκεφτόμουν να βάλω κανενα μπλουζάκι με καρπούζια πάνω αλλά λέω ας μην προκαλέσω την τύχη μου.
.
Την επόμενη φορά που δεν θα κινδυνεύει η σωματική μου ακεραιότητα δεσμεύομαι να στείλω από πριν αναλυτικά το outfit μου
Αρέσει στους χρήστες Leonidas, Steliosg και ChristosSav
- FilipposPlatinum Member
Me & Despina
Fan της Δέσποινας από:
Αγαπημένο τραγούδι: Θέλω Να Σε Δω
Θέλω να είμαι παρών σε μια τέτοια συνάντηση. Απλά θα ρωτήσω αν το Λάθος Μου είναι hit και θα σας απολαύσω.Kostas_1 έγραψε:Leonidas έγραψε:Ναι αλλά έτσι θα σε αναγνώριζα και θα σε χαιρετούσαKostas_1 έγραψε:Σκεφτόμουν να βάλω κανενα μπλουζάκι με καρπούζια πάνω αλλά λέω ας μην προκαλέσω την τύχη μου.
.
Την επόμενη φορά που δεν θα κινδυνεύει η σωματική μου ακεραιότητα δεσμεύομαι να στείλω από πριν αναλυτικά το outfit μου
Αρέσει στους χρήστες Leonidas, Kostas_1 και Steliosg
Me & Despina
Αγαπημένο τραγούδι:
Filippos έγραψε:Θέλω να είμαι παρών σε μια τέτοια συνάντηση. Απλά θα ρωτήσω αν το Λάθος Μου είναι hit και θα σας απολαύσω.Kostas_1 έγραψε:Leonidas έγραψε:Ναι αλλά έτσι θα σε αναγνώριζα και θα σε χαιρετούσαKostas_1 έγραψε:Σκεφτόμουν να βάλω κανενα μπλουζάκι με καρπούζια πάνω αλλά λέω ας μην προκαλέσω την τύχη μου.
.
Αρέσει στους χρήστες Leonidas, Filippos και Steliosg
- vandikos17Baby Vandicted
Ελπίζω από δω και πέρα τα λαιβ της να είναι με 100% δικά της τραγούδια, τουλάχιστον στις συναυλίες.
Περιμένω με αγωνία να την απολαύσω Λάρισα και Λυκαβηττό από κοντά
Αρέσει στους χρήστες Kostas_1 και Glin
- ewoVandicted
Ανυπομονώ για Μουδανιά και Λυκαβηττό. Ίσως είμαι και Κέρκυρα!!! (Το τελευταίο εξαιτίας σου @VassoulaD )
Me & Despina
Αγαπημένο τραγούδι:
Αρέσει στους χρήστες ewo, maria-dv, manos, V.I.P., Filippos και VasilisAst
- manosSilver Member
Me & Despina
Fan της Δέσποινας από: 1998
Αγαπημένο τραγούδι: Υποφέρω
Φοβερο το Μελινακι!
- maria-dvBaby Vandicted
Είπε ολα της τα τραγούδια τοσο ομορφα! Μοναδικη εμπειρια η χθεσινη!
Όσο για τους βισσικους που ήταν χθες, είχα πίσω μου δυστυχώς κάποιους. Όλα οκ, αλλα οταν ξεκινούσε η συναυλία κ καποια τραγουδουσε το προτιμώ ήταν ξενέρωτο. Ήμουν εγώ εκεί Δέσποινα,Δέσποινα κ σου χαλούσε τη στιγμή χωρίς λόγο.
Αρέσει στους χρήστες ewo, Glin και Kostas vandikos
- LeonidasVIP Member
Me & Despina
Ήταν σχεδόν δίπλα μας
Me & Despina
Αγαπημένο τραγούδι:
Τελείωσε η συναυλία κι έβαλε στο κινητό το 12.
Εντάξει προσωπικά ψιλό γέλασα αν και δεν φάνηκε να το κάνει με διάθεση “shade” γιατί κυριολεκτικά ούρλιαζε και χειροκροτούσε όλη την ώρα.
- n1kosVIP Member
Me & Despina
Αγαπημένο τραγούδι: Όλο λείπεις
Αρέσει στους χρήστες maria-dv, Leonidas, manos, Kostas_1, Eveline_Vandi4ever, Filippos και skydive
- ChronisPlatinum Member
Me & Despina
Αγαπημένο τραγούδι: γεια,υποφερω
Αγαπημένος δίσκος: γεια,προφητειες
Me & Despina
Αγαπημένο τραγούδι:
Μακάρι να μπορούσε να ξεθάψει κι άλλα παλιά να μας ευλογήσει.
Αρέσει στους χρήστες maria-dv, Leonidas και nihtolouloudo
Διαφωνεί ο χρήστης NikosVandikos